Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mihaela Buzarnescu vs Nao Hibino ponturi si pronosticuri 25.07.2022

Luni, nu inaintea orei 12:00, ora Romaniei, in primul tur de la WTA Praga se vor duela Mihaela Buzarnescu si Nao Hibino.
Mihaela Buzarnescu vs Nao Hibino
July 25,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Mihaela Buzarnescu vs Nao Hibino

Desi nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei, Mihaela se afla pe o suprafata unde pare ca s-a acomodat si unde a aratat ca stie sa joace decent. Cum intalneste o jucatoare extrem de modesta, recomandarea mea este victorie Mihaela Buzarnescu, cota 1.67 la Superbet.

Ponturi Mihaela Buzarnescu – Nao Hibino

peste 19.5 game-uri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Mihaela Buzarnescu

  • Evolutia Mihaelei Buzarnescu dupa turneele sustinute pe iarba a fost una buna. A urmat turneul de la Bastad (Suedia), acolo unde s-a prezentat decent.
  • Astfel, locul 135 in lume a reusit sa ajunga pana in sferturile de finala ale competitiei din Suedia, acolo unde a fost oprita de Tomova (113 WTA).
  • Interesant este ca urmeaza sa o intalneasca pe Nao Hibino pentru a doua oara in cariera. Primul duel dintre ele s-a incheiat cu victoria in set decisiv a jucatoarei din Japonia.

Nao Hibino

  • Ajunsa la varsta de 27 de ani, Nao Hibino nu a reusit rezultate notabile de-a lungul carierei sale si drept urmare o regasim si acum pe locul 259 in lume.
  • Deja a luat contactul cu suprafata WTA Praga Open, deoarece acolo a jucat doua dueluri si acum intra pe tabloul principal datorita posturii de lucky loser.
  • A pierdut in finala calificarilor, 2-6, 6-2, 3-6 in fata locului 177 WTA, Oksana Selekhmeteva, dupa un meci care a durat aproape doua ore.

Pariaza pe WTA Praga la Superbet!

Plasează pariul