Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Michael Mmoh vs Nick Kyrgios ponturi si pronosticuri 08.04.2022

Vineri, nu inainte de ora 18:00, americanul Michael Mmoh si australianul Nick Kyrgios se intalnesc in sferturile de finala ale turneului de la Houston. Cine castiga acest meci va juca contra invingatorului meciului Opelka vs Boulwer.
Michael Mmoh vs Nick Kyrgios
April 08,2022
18:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Michael Mmoh vs Nick Kyrgios

Sunt doi jucatori cu real potential, insa faptul ca Mmoh a servit excelent in turul anterior l-ar putea face sa se tina bine de Nick. Astfel, va recomand peste 18.5 game-uri, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Michael Mmoh – Nick Kyrgios

victorie 2-0 Iga Swiatek - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Michael Mmoh

  • Americanul Michael Mmoh este pe locul 226 in lume, dar lucrul acesta nu a contat in meciul pe care l-a avut in urma cu doar un tur.
  • Optmile de finala ale turneului american i l-au scos in fata pe Sam Querrey si cu toate ca a pelcat cu a doua sansa, a dat peste cap calculele specialistilor si a castigat in doar doua seturi.
  • Doua o ora si saisprezece minute de stat pe teren, Mmoh a trecut cu 6-2, 6-4 de compartiotul sau, aflat pe locul 114 in lume. A fost un meci in care Michael nu si-a pierdut serviciul.

Nick Kyrgios

  • Australianul este un jucator cu real potential si totodata unul spectaculos, ceea ce am putut sa vedem deja in cele doua jocuri deja disputate in cadrul acestui turneu.
  • In chiar primul sau duel l-a intalnit pe MacDonald, un american de care a trecut cu 4-6, 6-3, 6-4, dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi.
  • In turul anterior, a dispus de un alt american, de Paul, pe care l-a invins in doar doua seturi. Locul 34 mondial a fost invins cu 6-4, 6-2 de Nick, intr-o ora si unsprezece minute.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul