Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mertens/Zhang vs Kichenok/Olaru ponturi si pronosticuri 04.07.2022

Luni, in proba de dublu feminin de la Wimbledon 2022, perechile Mertens/Zhang si Kichenok/ Raluca Ioana Olaru se vor duela, dar nu inainte de ora 14:30 Cine castiga se va duela cu invingatoarea partidei Xu/Fang – Guarachi/Klepac.
Mertens/Zhang vs Kichenok/Olaru
July 04,2022
14:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Mertens/Zhang vs Kichenok/Olaru

Vorbim despre doua perechi diferita daca ne luam dupa asteptarile specialistilor si in conditiile acestea va recomand victorie 2-0 Elise Mertens/Shuai Zhang, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Mertens/Zhang – Kichenok/Olaru

Victorie Maria Sakkari scor 2-0 - Cota 1.85⭐
Pariază acum

Mertens/Zhang

  • Elise Mertens si Shuai Zhang sunt favoritele numarul 1 la castigarea probei de dublu feminin de la Wimbledon 2022.
  • Perechea belgiano/chinezo a reusit ca pana acum sa treaca fara set pierdut de alte doua perechi care nu le-au incurcat aproape deloc.
  • Astfel, de Bondar/Minnen s-a trecut cu scorul de 6-3, 6-1, intr-un duel care a tinut o ora. In al doilea tur perechea Golubic/Osorio a stat mai mult in teren, insa Mertens/Zhang s-au impus cu 6-3, 6-2.

Kichenok/Olaru

  • Este o echipa care joaca de ceva timp impreuna si drept urmare rezultatele de la Wimbledon 2022 nu sunt deloc intamplatoare.
  • Raluca Ioana Olaru si Nadiya Kichenok sunt favorite numarul 15 la castigarea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al sezonului.
  • In turul inaugural s-au prezentat bine in fata perecheii Grammatikopoulou/Plipuech, insa in turul al doilea au avut nevoie de set decisiv. Astfel, Kichenok/Olaru a trecut cu 4-6, 6-4, 7-6 (8) de perechea Barnett/Nicholls.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul