Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mertens vs Svitolina ponturi pariuri și pronosticuri 05.07.2023

Meciul dintre Mertens și Svitolina se joacă miercuri, 5 iulie, în turul II de la Wimbledon. Partida va avea loc în jurul orei 13:00. Cine merge mai departe?
Mertens vs Svitolina
July 05,2023
13:00

Ponturi Mertens vs Svitolina

sub 2.5 goluri - cotă 1.65 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Mertens vs Svitolina

De 5 ori s-au întâlnit până acum cele două jucătoare, iar Svitolina conduce cu 3-2 la general. Totuși, este primul duel direct pe iarbă. Se anunță un joc de lungă durata și cred că Svitolina se va impune, asta pentru că este cu moralul ridicat după revenirea cu dreptul pe teren. Recomand pronosticul „2 solist”, la o cotă de 2.28 la Unibet!

Mertens

  • Mertens este pe locul 28 în ierarhia mondială. În vârstă de 27 de ani, sportiva din Canada a avut ceva emoții cu Hurcakova (129 WTA) în primul tur la Wimbledon, dar s-a impus cu 7-6, 6-2.
  • Înainte de a participa la Wimbledon, Mertens a mai jucat la un singur turneu pe iarbă, la Eastbourne, acolo unde a fost eliminată încă din primul tur de Pliskova.
  • Conform caselor de pariuri online, Mertens este favorită cu Svitolina – 1.63 este cota la victorie!

Svitolina

  • Svitolina se află în prezent locul 76 WTA, asta pentru că a jucat doar la un singur turneu în ultimii 2 ani. La Birmingham, aceasta a fost eliminată în primul joc de Fruhvirtova. De altfel, Svitolina a fost o prezența constantă în top 5 WTA.
  • Sportiva din Ucraina nu a avut emoții în primul tur la Grand Slam-ul britanic. S-a impus rapid cu Venus Williams, scor 4-6, 3-6.
  • Semifinalista din 2019 de la Wimbledon (învinsă atunci de Halep), este outsider în duelul cu Mertens – 2.28 este cota!

Pariază pe COTA 2.28 la Unibet!

Plasează pariul