Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Medvedev vs Tsitsipas ponturi pariuri și pronosticuri 20.05.2023

Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas, doi dintre cei mai buni jucători ai lumii, se vor întâlni sâmbătă, în data de 20 mai, nu mai devreme de ora 14:00, într-o partidă ce contează pentru penultimul act al turneului de la Roma.
Medvedev vs Tsitsipas
May 20,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Medvedev vs Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas este ușor avantajat de faptul joacă pe zgură, suprafață pe care se descurcă mai bine decât adversarul său. Totuși, nu vom merge pe mâna sa, Daniil Medvedev având resursele necesare pentru a pune mari probleme, așa ne așteptăm aibă un cuvânt de spus. Anticipăm un meci pe cinste, care nu este exclus se tranșeze în set decisiv, așa , pornind de la această idee, vom miza pe variantapeste 20,5 game-uri„, într-o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Medvedev – Tsitsipas

2 pauză / 2 final - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Medvedev

  • Am putea spune este un jucător ceva mai bun, însă nu și pe zgură, suprafață pe care nu excelează, așa nu este de mirare faptul în această confruntare pornește ca outsider, agențiile de pariuri având multe motive ia această decizie.
  • Rusul nu este un fan al zgurii, având în vedere faptul nu a câștigat niciun titlu pe această suprafață. Cele mai bune rezultate ale acestuia au venit pe hard, unde a câștigat 18 dintre cele 19 titluri ale sale, inclusiv US Open, singurul său Grand Slam.
  • Pe zgura de la Roma, Daniil Medvedev arată foarte bine, având în vedere faptul nu a cedat decât un singur set în cele patru partide de până acum, în duelul din șaisprezecimi cu Zapata Miralles. În rest, acesta s-a impus în minimum de seturi în duelurile cu Ruusuvuori, Zverev și Hanfmann.

Tsitsipas

  • Este sub nivelul adversarului sau, din mai multe puncte de vedere, însă în ciuda acestui aspect, bookmakerii îl dau ca favorit, fiind ce-i drept avantajat de faptul joacă pe zgură, acolo unde nu se descurcă deloc rău, ba din contră.
  • Grecul a disputat nu mai puțin de 11 finale pe zgură, câștigând patru dintre acestea, două dintre ele la Masters-ul de la Monte-Carlo. De asemenea, se poate mândri și cu o finală la Roland Garros, acesta atingând și ultimul act pe hard-ul de la Australian Open, chiar în acest an.
  • Stefanos Tsitsipas defilează la turneul de la Roma, având în vedere faptul nu a cedat niciun set până acum, acesta trecând pe rând de Nuno Borges, Lorenzo Sonego, Lorenzo Musetti și Borna Coric.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Medvedev

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul