Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Medvedev vs Tiafoe ponturi pariuri și pronosticuri 18.03.2023

Sâmbătă seara, nu înainte de ora 22:00, se va juca prima semifinală de la Indian Wells, în care protagoniști vor fi Daniil Medvedev și Frances Tiafoe, cei doi urmând să se întâlnească pentru a șasea oară în carieră.
Medvedev vs Tiafoe
March 18,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Medvedev vs Tiafoe

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este uriașă, Medvedev fiind net superior adversarului său, fiind de asemenea și într-o formă mult mai bună. Acesta s-a impus în ultimele patru meciuri directe, de fiecare dată pe „hard”, așa avem toate motivele credem într-un succes al său și în această dispută. Ținând cont de forma pe care o traversează, mizăm pe faptul că se va impune în minimum de seturi, într-o cotă de 1.75 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Medvedev – Tiafoe

Kvitova câștigă - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Medvedev

  • Vorbim de unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, fiind fără dubii cel mai în formă jucător al momentului, așa nu este de mirare faptul pornește cu prima șansă la casele de pariuri în această confruntare.
  • Rusul, aflat în prezent pe locul al șaselea în ierarhia ATP, are în palmares nu mai puțin de 18 titluri. A cucerit patru titluri Masters, câștigând de asemenea și un turneu de mare șlem. Trebuie menționat și faptul are în cont un trofeu la Turneul Campionilor, astfel se poate lăuda cu un palmares mult mai bogat decât al adversarului său.
  • Medvedev este într-o formă foarte bună, având în vedere faptul vine după o serie impresionantă de 18 victorii consecutive, interval în care a cedat doar cinci seturi. Ultima dată a dat piept cu Davidovich Fokina, cu care nu a avut probleme, impunându-se lejer, în minimum de seturi.

Tiafoe

  • Nu este deloc un jucător rău, ba din contră, însă acesta nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia, din multe puncte de vedere, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider în această înfruntare.
  • Americanul nu a câștigat decât un singur titlu în întreaga sa carieră, triumfând la Delray Beach, în februarie 2018. De atunci a disputat patru finale, pierzându-le pe toate. În turneele de Grand Slam nu are realizări notabile, acesta având ocazia se laude doar cu o semifinală la US Open, în 2022.
  • Frances Tiafoe arată foarte bine la Indian Wells, unde este fără set pierdut după patru partide. Acesta a trecut pe rând de Giron, Kubler, Tabilo și Norrie, atingând în premieră semifinalele unui turneu Masters.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Medvedev

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul