Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Medvedev vs Rublev ponturi pariuri și pronosticuri 04.03.2023

Sâmbătă, în data de 4 martie, undeva în jurul orei 17:00, se va juca finala turneului de la Dubai, una 100% rusească, în care Daniil Medvedev și Andrey Rublev vor fi protagoniști, aceștia urmând să se întâlnească pentru a opta oară în carieră.
Medvedev vs Rublev
March 04,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Medvedev vs Rublev

Medvedev este într-o formă înfiorătoare, acesta venind după 13 victorii consecutive, în ultimul meci având o evoluție impecabilă în fața lui Novak Djokovic, jucător care nu mai are nevoie de prezentări speciale. Acesta a pierdut ultimele două înfruntări cu Rublev, însă este în avantaj per total, 5-2 la general, așa ne așteptăm se impună și de această dată. Bazandu-ne pe forma sa, mizăm pe faptul se va impune în minimum de seturi, într-o cotă de 1.62 oferită de Betano.

Ponturi Medvedev – Rublev

Rybakina câștigă - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Medvedev

  • Este fară dubii unul dintre cei mai importanți jucători ai lumii, care a demonstrat în repetate rânduri are calitățile necesare pentru a face față oricărui adversar, așa era de așteptat ca în această finală pornească cu prima șansă, fiind ce-i drept peste nivelul adversarului său.
  • Acesta este într-o formă de zile mari, venind după o serie impresionantă de 13 victorii consecutive. Înainte de a veni în Emirate, a triumfat la Rotterdam și la Doha, ajungând astfel la 17 titluri în carieră. La Dubai, Daniil Medvedev nu a cedat niciun set, trecând pe rând de Arnaldi, Bublik, Coric și Djokovic, cu cel din urmă având o evoluție foarte bună, poate cea mai bună a sa din acest an.
  • Așadar, pe lângă faptul este în mare formă, are și un moral foarte bun, având toate motivele spere la primul său triumf la acest turneu.

Rublev

  • Un lucru este clar, indiferent de cine se va impune în această finală, vom avea pentru a treia oară la rând un câștigător din Rusia. Anul trecut a triumfat chiar Andrey Rublev, după ce l-a învins în finală pe Jiri Vesely.
  • Acesta este sub nivelul adversarului său, din multe puncte de vedere, motiv pentru care pornește ca outsider. E drept, l-a învins în ultimele două jocuri directe, însă le-a pierdut pe primele cinci. Rublev are însă motive spere la un succes în această înfruntare, fiind în formă, venind după patru victorii consecutive, toate la Dubai.
  • Acesta i-a învins pe rând pe Krajonovic, Davidovich Fokina, Van de Zandschulp și Zverev, în duelurile cu aceștia cedând doar un singur set.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Medvedev

Pariază pe Cota 1.62 la Betano!

Plasează pariul