Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Medvedev vs Fery ponturi pariuri și pronosticuri 04.07.2023

Confruntarea dintre Daniil Medvedev și Arthur Fery este una programată să se joace marți, în data de 4 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, aceasta contând pentru primul tur de pe tabloul principal de la Wimbledon.
Medvedev vs Fery
July 04,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Medvedev vs Fery

Daniil Medvedev este net superior adversarului său din toate punctele de vedere, fiind mult mai titrat și, implicit, mult mai experimentat, motiv pentru care ne așteptăm ca acesta obțină o victorie categorică, în minimum de seturi. Pornind de la această idee, anticipăm un duel scurt, motiv pentru care vom miza pe varianta „sub 30,5 game-uri„, într-o cotă de 1.44 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Medvedev – Fery

Ambele marchează - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Medvedev

  • Vorbim de unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, care are în spate un palmares remarcabil, astfel are și multă experiență în circuitul ATP, motiv pentru care agențiile de pariuri îl dau ca favorit cert în această confruntare.
  • Rusul a cucerit nu mai puțin de 20 de titluri până acum, adunând peste 30 de milioane de dolari din premii, fiind pe locul al optulea în acest clasament. Se poate mândri cu un succes la US Open în 2021, unde cucerea primul și singurul său titlu de mare șlem, trecandu-și în cont de asemenea și alte șase titluri de Masters 1000.
  • Înainte de Wimbledon, Daniil Medvedev a luat parte la turneul de la Halle, unde nu a strălucit. A trecut mai întâi de Giron, câștigând în minimum de seturi, eliminându-l apoi pe Djere, după ce s-a impus cu 2-1, însă în cele din urmă a pierdut cu Roberto Bautista-Agut în sferturi, scor 2-0.

Fery

  • Este un jucător tânăr, lipsit de experiență, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind depășit la toate capitolele, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider clar în această confruntare.
  • Britanicul în vârstă de doar 20 de ani, este probabil la cea mai mare performanță a carierei, având în vedere faptul este în premieră pe tabolul principal al unui turneu de Grand Slam.
  • Arthur Frey trece printr-o formă foarte slabă înainte de a-și începe aventura la Wimbledon, având în vedere faptul în ultimele cinci jocuri a suferit patru înfrângeri, ultima venind în jocul anterior, fiind învins de Vukic în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Medvedev

Pariază pe Cota 1.44 la Betano!

Plasează pariul