Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Medvedev vs Davidovich Fokina ponturi pariuri și pronosticuri 16.03.2023

Duelul dintre Daniil Medvedev și Alejandro Davidovich Fokina este unul programat să se joace joi, în data de 16 martie, nu înainte de ora 00:00, acesta contând pentru faza sferturilor de finală de la Indian Wells.
Medvedev vs Davidovich Fokina
March 16,2023
00:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Medvedev vs Davidovich Fokina

Daniil Medvedev este net superior adversarului său, din orice punct de vedere, acesta fiind într-o formă înfiorătoare, venind după o serie impresionantă de 17 victorii consecutive, așa are toate motivele spere la un nou succes și în disputa cu ibericul. Ținând cont de diferența de valoare dintre cei doi, ne așteptăm rusul se impună în minimum de seturi, de aceea pariem în consecință, la o cotă de 1.62 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Medvedev – Davidovich Fokina

Peste 2,5 goluri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Medvedev

  • Vorbim de unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, fiind extrem de talentat, având de asemenea și o ambiție de fier, astfel a și produs performanțe notabile de-a lungul carierei. Este mult peste nivelul adversarului său, motiv pentru care bookmakerii îl dau ca favorit cert în această înfruntare.
  • Rusul are în palmares 18 titluri, patru dintre ele la turnee Masters și unul de Grand Slam. Anul acesta a triumfat la trei turnee, impunându-se consecutiv la Rotterdam, Doha și Dubai, având toate motivele spere la un succes și la Indian Wells, unde nu a jucat vreodată vreo finală.
  • Medvedev a început la turneu cu un succes clar în fața lui Nakashima, pe care l-a învins în minimum de seturi. Au urmat apoi două victorii cu 2-1, trecând de Ivashka și Zverev, astfel a ajuns la 17 victorii consecutive, fiind cea mai lungă serie a momentului in circuitul ATP.

Davidovich Fokina

  • Nu este un jucător rău, însă acesta nu se poate compara cu adversarul său, fiind depășit la orice capitol, astfel agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider în această confruntare.
  • Ibericul nu a cucerit niciun titlu până acum, jucând o singura finala în cariera, la Masters-ul de la Monte-Carlo, în 2022. Este clar preferă zgura, având în vedere faptul cea mai bună performanță a sa într-un turneu de Grand Slam a venit la Roland Garros, unde a atins sferturile, în 2021.
  • La Indian Wells, Davidovich Fokina a început cu un succes în minimum de seturi în fata lui Yibing Wu, trecând apoi de Karen Khachanov, câștigând cu 2-1, pentru în cele din urmă obțină o nouă victorie în minimum de seturi, trecând de Cristian Garin.

Vezi rezumatele meciurilor jucate în turul precedent

Pariază pe Cota 1.62 la Betano!

Plasează pariul