Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Medvedev vs Coric ponturi pariuri și pronosticuri 02.03.2023

In cadrul sferturilor de finala ale turneului de la Dubai se va juca partida dintre Daniil Medvedev si Borna Coric, aceasta fiind programata sa se dispute joi, in data de 2 martie, nu mai devreme de ora 18:30.
Medvedev vs Coric
March 02,2023
18:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Medvedev vs Coric

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este clară, Daniil Medvedev fiind mult peste nivelul adversarului său, din orice punct de vedere, așa avem pretenții de la acesta. Rusul este într-o formă formidabilă, având în vedere faptul vine după o serie de 11 victorii consecutive, așa ne așteptăm strălucească și în această confruntare. Așadar, mizăm pe o victorie în minimum de seturi a acestuia, într-o cotă de 1.57 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Medvedev – Coric

0-2 Cîrstea - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Medvedev

  • Este unul dintre cei mai importanți jucători din circuitul ATP, care ne-a obișnuit ca la fiecare turneu emită pretenții mari. Este favorit cert în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind mult peste nivelul adversarului său, din multe puncte de vedere.
  • Rusul nu are deloc un palmares rău, câștigând 17 titluri de-a lungul carierei. Acesta are în cont un titlu de Grand Slam, obținut la US Open, câștigând Turneul Campionilor o data, iar de asemenea, a triumfat și la patru turnee Masters.
  • După cum menționam, Daniil Medvedev este în mare formă, acesta venind după o serie de 11 victorii consecutive. La Dubai este fară set pierdut, trecând lejer de italianul Arnaldi, dar și de kazahul Bublik.

Coric

  • Era cândva văzut ca unul dintre cei mai promițători jucători din circuit, însă acesta nu și-a atins niciodată potențialul maxim. Nu are realizări rele în cariera, însă nu se poate compara cu adversarul sau, motiv pentru care pornește ca outsider.
  • Croatul are în palmares trei titluri, cel mai important venind la Masters-ul de la Cincinnati, în aprilie 2022, după o finală cu Stefanos Tsitsipas. Se mai poate lăuda și cu un sfert de finală într-un turneu de Grand Șlam, în 2020, la US Open. Borna Coric a pierdut o singură dată în ultimele șase partide disputate.
  • La turneul de la Dubai nu a jucat decât puțin din primul meci, la 2-2 în primul set adversarul sau, Dan Evans, fiind nevoit se retragă. A urmat apoi o victorie în fața lui Kokkinakis, câștigând cu 2-1, după ce a cedat primul set.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Medvedev

Pariază pe Cota 1.57 la Betano!

Plasează pariul