Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Medvedev vs Arnaldi ponturi pariuri și pronosticuri 28.02.2023

Duelul dintre Daniil Medvedev și Matteo Arnaldi este unul dintre cele mai dezechilibrate ale șaisprezecimilor de finală ale turneului de la Dubai, acesta urmând să se joace marți, în data de 28 februarie, nu mai devreme de ora 14:00.
Medvedev vs Arnaldi
February 28,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Medvedev vs Arnaldi

Daniil Medvedev este net superior adversarului său, atât din punct de vedere al experienței, cât și al performanțelor, așa că ne așteptăm ca acesta să facă o figură frumoasă în această confruntare. Cel mai probabil se va impune în minimum de seturi, însa mizam pe faptul că Arnaldi va veni cu entuziasm în acest meci și va încerca să facă tot posibilul pentru a lăsa o impresie plăcută. Vom miza pe varianta „peste 16,5 game-uri”, într-o cotă de 1.40 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Medvedev – Arnaldi

Gazdele câștigă și peste 1,5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Medvedev

  • Vorbim de unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin, acesta demonstrând în repetate rânduri că poate face față oricărui adversar, indiferent de numele acestuia. Evident, pornește ca favorit în această înfruntare, fiind mult peste rivalul său, din orice punct de vedere.
  • Rusul, fost lider mondial, se află în acest moment pe locul al șaptelea în clasamentul ATP, însa decaderea acestuia a venit în urma unor motive bine cunoscute. Are în palmares 17 titluri, cel mai important venind în 2021, la US Open, unde mai jucase o finală în 2019, acesta atingând de asemenea ultimul act și la Australian Open, în 2021 și 2022.
  • După un parcurs dezamăgitor la turneul de la Antipozi, Daniil Medvedev a strălucit la Rotterdam și la Doha, în Olanda învingându-l pe Jannik Sinner în finală, în timp ce în Qatar s-a impus în minimum de seturi în fața lui Andy Murray.

Arnaldi

  • Este un jucător apărut de curând pe scena tenisului masculin, acesta fiind mult sub nivelul adversarului său, din punct de vedere al experienței, dar și al performanțelor, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să îl dea ca outsider în aceasta înfruntare.
  • Italianul, aflat în prezent pe locul 111 în ierarhia ATP, are foarte puține partide disputate la nivel profesionist. Acesta nu a ajuns niciodată pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, jucând în calificări la Wimbledon și US Open în 2022, dar și la Australian Open în acest an.
  • Spre deosebire de adversarul său, Arnaldi a jucat în calificări la Dubai, învingându-l mai întâi pe Carr, câștigând cu 2-0, pierzând apoi cu același scor în partida cu Machac.

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul