Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Matteo Berrettini vs Casper Ruud ponturi si pronosticuri 06.09.2022

Marti seara, incepand cu ora 19:00, in direct pe Eurosport, Matteo Berrettini il intalneste pe norvegianul Casper Ruud. Meciul are loc in sferturile de finala US Open 2022.
Matteo Berrettini vs Casper Ruud
September 06,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Matteo Berrettini vs Casper Ruud

Cei doi jucatori sunt acum parca pe picior de egalitate, insa sunt sportivi care stiu sa iasa cu brio din situatii de criza si atunci va recomand peste 35.5 seturi, cota 1.53 la Superbet.

Ponturi Matteo Berrettini – Casper Ruud

victorie Luxemburg - Cota 1.66⭐
Pariază acum

Matteo Berrettini

  • Italianul se afla pe locul 14 in lume, insa Matteo Berrettini a jucat un tenis excelent in turul anterior, acolo unde l-a intalnit pe spaniolul Davidovich-Fokina.
  • Inceputul turneului l-a gasit fata in fata cu Jarry, un jucator din Chile pe care a reusit sa il invinga in minimum de seturi.
  • Astfel, in intreaga competitie a jucat cu Jarry, Grenier, Murray si Davidovich-Fkina, timp in care a pierdut set in trei dintre meciuri.

Casper Ruud

  • Nu a parut tocmai sigur pe el la Cincinatti, insa s-a mobilizat excelent pentru US Open si acum este favorit la calificarea in penultimul act.
  • Casper Ruud este jucaorul care in optimile de finala l-a eliminat pe francezul Moutet, meciul s-a decis dupa cel de-al patrulea set.
  • A pierdut set in trei din cele patru meciuri disputate deja. Unul dintre dueluri care s-a decis in minimum de seturi a fost in chiar primul tur.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul