Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Matteo Berrettini vs Casper Ruud ponturi și pronosticuri 03.01.2022

Marți dimineață, nu înaintea orei 02:00, italianul Matteo Berrettini și norvegianul Casper Ruud se vor duela în al doilea duel de la United Cup.
Matteo Berrettini vs Casper Ruud
January 03,2023
02:00

Casper Ruud

Va fi cel de-al doilea lor duel direct pe suprafață dură din ultimele șase luni, iar în luna septembrie norvegianul s-a impus în minimum de seturi la US Open. Lucrurile nu cred că au mai evoluat, iar diferența de valoare aștept să fie la fel, iar în consecință vă recomand victorie Casper Ruud, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Matteo Berrettini – Casper Ruud

peste 56.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Matteo Berrettini

  • Italianul Matteo Berrettini a jucat bine în turul anterior, iar la finalul meciului cu brazilianul Thiago Monteiro (71 ATP) pe care l-a învins în minimum de seturi.
  • Primul set a fost la îndemâna lui Matteo și drept urmare s-a impus cu scorul de 6-4, însă a avut de tras în al doilea act, când meciul a intra în prelungiri.
  • Până la urmă, după aproape două ore de stat în teren, Matteo Berrettini a trecut cu scorul de 6-4, 7-6 (7) de brazilian și a respectat statutul de favorit pe care l-a avut.

Casper Ruud

  • Anul a început în forță pentru norvegian, care a reușit să se impună în minimum de seturi de același jucător pe care și Berrettini l-a învins.
  • Meciul dintre locul 3 mondial și locul 71 în lume a durat aproape 70 de minute. Mai exact, 72 de minute au stat cei doi în teren.
  • Casper Ruud a trecut cu 6-2, 6-2 de Monteiro și asta în condițiile în care și el a pierdut de două ori serviciul în fața adversarului.

Pariază la Superbet pe tenisul masculin!

Plasează pariul