Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mate Valkusz vs Marius Copil ponturi si pronosticuri 19.09.2022

Luni, nu inainte de ora 11:00, in primul tur al Challengerului de la Sibiu, Marius COpil si maghiarul Mate Valkusz se vor duela.
Mate Valkusz vs Marius Copil
September 19,2022
11:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Mate Valkusz vs Marius Copil

Cum nu sunt stapani pe situatie indiferent de adversarul pe care il au in fata, ma astept sa-i vad pe cei doi jucatori cum or sa greseasca si pana la final sa avem peste 21.5 game-uri, cota 1.70 la Superbet.

Ponturi Mate Valkusz – Marius Copil

ambele marcheaza - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Mate Valkusz

  • Maghiarul in varsta de 24 de ani se afla abia pe locul 309 in lume si nu a reusit pana acum sa obtina rezultate memorabile pentru lumea tenisului.
  • Mai mult, Mate Valkusz a participat anterior acestui turneu pe zgura la Budapesta, unde a parasit terenul retragrandu-se in fata lui Fuele, dupa 0-6, 0-1.
  • Nici faptul ca joaca pe zgura nu se poate spune ca il avatajeaza, avand in vedere rezultatele pe care le-a obtinut in acest an, pe suprafata rosie.

Marius Copil

  • Tenisul masculin romanesc este intr-o scadere evidenta de forma si asta dupa ce Marius Copil a cazut si el in afara primelor 300 de locuri.
  • Aflat pe locul 347, Marius Copil vine acum dupa infrangerea in doua seturi in Davis Cup, acolo unde Molcan a stat de partea cealalta a fileului. Scorul a fost 4-6, 1-6.
  • Jucatorul roman a mai jucat pe zgura la inceputul lui septembrie, intr-un turneu in care a ajuns pana in optimile de finala. S-a intamplat la Challenger-ul de la Como, de unde a fost invins de De Schepper cu 7-5, 4-6, 5-7.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la Challenger Sibiu!

Plasează pariul