Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marton Fucsovics vs Taylor Fritz ponturi și pronosticuri 20.04.2023

Maghiarul Marton Fucsovics și americanul Taylor Fritz vor fi rivali în optimile ATP Munchen. Meciul este programat să înceapă la ora 15:00, ora României, iar învingătorul va juca cu acela care se impune în meciulMarc-Andrea Huesler - Dominic Thiem.
Marton Fucsovics vs Taylor Fritz
April 20,2023
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Marton Fucsovics vs Taylor Fritz

În mod normal Fritz ar trebui să fie cel care trece în sferturi, doar că Marton a reușit să câștige trei din ultimele patru meciuri și atunci peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, iar cota este 1.50 la Superbet.

Ponturi Marton Fucsovics – Taylor Fritz

Victorie Ana Bogdan - Cota 2.25⭐
Pariază acum

Marton Fucsovics

  • Locul 75 în lume a transpirat mult pentru a se califica în optimile turneului de la Munchen. Marton a întâlnit un jucător din Germania care s-a dovedit un adevărat pericol.
  • După mai bine de două ore și jumăcate, Marton Fucsovics a reușit să treacă cu scorul de 4-6, 7-6 (6), 6-3 de Max Hans Rehberg.
  • Pe de altă parte, Marton are ocazia ca la o lună distanță să se revanșeze în fața americanului. A pierdut cu 4-6, 3-6 în cadrul Indian Wells 2023.

Taylor Fritz

  • Faptul că este jucător american este pe locul 10 în lume nu înseamnă și că este favorit cert pentru că zgura nu este întocmai suprafața pe care se simte cel mai confortabil.
  • Taylor Fritz se află în optimile ATP Munchen fără să joace vreun meci, ci totul datorită faptului că este al doilea favorit.
  • Are deja experiență pe zgură, dat fiind faptul că la turneul anterior a ajuns în semifinale. S-a întâmplat la ATP Monte Carlo unde a pierdut cu 3-6 în decisivul meciului cu Andrey Rublev (6 ATP).

Pariază la Superbet pe meciurile turneului ATP Munchen! Ai 25 de lei fără depunere pe care îi poți paria unde dorești!

Plasează pariul