Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Martina Trevisan vs Cori Gauff ponturi si pronosticuri 02.06.2022

Joi, de la ora 16:00, Iga Swiatek o intalneste pe Daria Kasatkina, in cadrul semifinalelor Roland Garros 2022. Meciul este telvizat pe Eurosport.
Martina Trevisan vs Cori Gauff
June 02,2022
17:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Martina Trevisan vs Cori Gauff

Desi vorbim despre semifinalele turneului French Open, Cori Gauff este echipa favorita sa obtina victoria ult dorita. Recomandarea pentru acest duel este Victorie Cori Gauff +2.5 game-uri, cota 1.50 la Superbet.

Ponturi Martina Trevisan – Cori Gauff

Scor corect 2-0 Jelena Ostapenko - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Martina Trevisan

  • Clar Martina Trevisan face turneul carierei si asta reiese din rezulatele pe care le-a obtinut in ultimele doua dueluri, cand a intalnit sportive cu rezultate bune.
  • In cel mai recent meci a trecut in set decisiv de canadianca Fernanez. Peste doua ore a durat acel eveniment unde Trevisan a fost serios intrebuintata.
  • Italianca aflata pe locul 59 in lume a trecut cu 6-2, 6-7 (3), 3-6 in fata locului 18 mondial. Anterior acelui duel a trecut de Aliaksandra Sasnovich.

Cori Gauff

  • Americanca nu este deloc straina de fazele superioare ale turneelor de Grand Slam, dovada ca acum este la un pas de finala.
  • Desi este o sportiva tanara, americanca nu a aratat semne de slabiciune nici in meciul din sferturile de finala, atunci cand s-a prezentat ca o adevarata favorita.
  • Sloane Stephens n-a putut sa opreasca jocul locului 23 in lume. Cori Gauff a trecut cu 5-7, 7-2 de compatrioata sa (64 WTA) si ajunge in semifinale fara sa piarda set.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul