Marterer - Zopp. Maximilian poate sa-si ridice si mai mult jocul

Marti, de la ora 14:00, in runda inaugurala la Kitzbuhel, Austria, avem partida Merterer - Zopp. Mai tanar si mai talentat, neamtul ar trebui sa treaca mai departe.
Zopp2

Marterer este un neamt in varsta de 23 de ani, situat pe locul 47. Are in cariera cucerite cinci turnee ITF si sase Challenger, ultimul venind chiar in 2018, la Cherbourg (FRA).

Dupa un tur III la Australian Open, a urmat un sfert de finala la Sofia pentru Maximilian. Dupa castigarea challengerului din Franta, a facut semifinala la Munchen si optimi de finala la Roland Garros. In ultima perioada, a lasat-o ceva mai moale. La Hamburg, a pierdut in fata lui Mosur (GER), in runda inaugurala

Zopp este un estonian in varsta de 30 de ani, clasat pe locul 96 ATP. Pentru prima data in cariera in top 100, Jurgen si-a trecut in palmares doar trei trofee challenger.

Mai face uneori cate un turneu bun pe zgura, insa per total, este un jucator destul de modest. Anul acesta, la capitolul realizari, trecem turul III de la Roland Garros si semifinala de la Gstaad (SUI). De fiecare data a trecut prin calificari.

Maximilian este un jucator ce poate sa creasca exponential in urmatorul an daca este serios. Si n-am vazut nimic la neamt care sa-mi infirme aceasta previziune. Sigur, n-a avut rezultate in ultimele 2 luni, dar totul se poate schimba. Zopp este un tenismen decent de zgura, dar care nu te poate impresiona prin ceva. Profita mult de greselile adversarilor, iar Marterer n-ar trebui sa-i ofere aceasta ocazie. L-am vazut pe Max capabil sa incheie rapid punctele, chiar si pe suprafetele lente. Cota mi se pare mult prea buna ca sa o refuzam.

Pronosticuri Oxford Utd - Manchester City