Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marketa Vondroussova vs Daria Kasatkina ponturi și pronosticuri 31.05.2023

În turul 2 al Roland Garros, Marketa Vondroussova și Daria Kasatkina se vor duela, iar învingătoarea acestui meci va evolua în fața celi care se va impune în disputa Jelena Ostapenko vs Peyton Stearns.
Marketa Vondroussova vs Daria Kasatkina
May 31,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Marketa Vondroussova vs Daria Kasatkina

După patru dueluri directe deja disputate scorul este 2-2, iar așa cum au evoluat în turul inaugural par două jucătoare hotărâte. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.67 la Superbet.

Ponturi Marketa Vondroussova – Daria Kasatkina

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Marketa Vondroussova

  • Jucătoarea aflată pe locul 60 a eliminat-o î turul 1 pe americanca Alycia Parks. Doar o oră și 11 minute i-au trebuit pentru a câștiga cu 6-4, 6-0.
  • Marketa Vondroussova confirmă astfel forma bună din ultimele săptămâni și faptul că tocmai a ajuns până în optimi la Roma.
  • În 2019, jucătoarea din Republica Cehă a reușit să ajungă în finala Roland Garros. A pierdut atunci cu 1-6, 3-6 în fața celei care atunci era locul 1, Ashleigh Barty.

Daria Kasatkina

  • Rusoaica stă de ceva timp în top 10 WTA, acolo unde ocupă locul 9, dar contrar lucrului acesta are a doua șansă în această dispută.
  • Daria Kasatkina dă dovadă că s-a obișnuit cu suprafața de la Paris. A avut-o drept rivală pe Jule Niemeier în turul inaugural.
  • Meciul cu sportiva din Germania a fost încheiat după o oră și 35 de minute de la primul serviciu. 6-3, 6-4 a fost atunci scorul și a făcut un prim pas spre a egala performanța de anul trecut când a jucat în semifinale.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul feminin!

Plasează pariul