Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marketa Vondrousova vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 06.01.2023

Nu înainte de ora 01:00, ora României, Marketa Vondrousova și Aryna Sabalenka se duelează în cadrul sferturilor de finală de la Adelaide.
Marketa Vondrousova vs Aryna Sabalenka
January 06,2023
01:00

 Ponturi pariuri și pronostic analizat Marketa Vondrousova vs Aryna Sabalenka

Nivelul jocului prestat de cele două poate aduce oricând victoria uneia sau alteia și în consecință vă recomand un duel cu peste 19.5 game-uri, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Marketa Vondrousova – Aryna Sabalenka

Victorie Sevilla - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Marketa Vondrousova

  • Din punct de vedere al cotelor nu este mare diferență între ele, însă la Adelaide au jucat bine ambele, în special Marketa, care este locul 92 în lume.
  • Sportiva din Cehia este aproape de 100 WTA, dar cu toate acestea a reușit în primul joc de la WTA Adelaide să treacă în trei seturi de Ekaterina Alexandrova, scor 4-6, 6-3, 6-2.
  • În turul anterior a trecut de Kaia Kanepi (32 WTA), jucătoare de care a dispus cu scorul de 6-0, 6-4, în doar o oră și opt minute de joc.

Aryna Sabalenka

  • Spre deosebire de Marketa Vondroussova, Aryna Sabalenka a jucat un singur duel la WTA Adelaide 2023, pe care l-a trecut cu brio.
  • Liudmila Samsonova a fost adversara Arynei în turul anterior, iar totul a luat sfârșit după minimum de seturi.
  • Locul 5 în lume a trecut cu scorul de 7-6 (8), 7-6 (3) de locul 20 WTA, dar a fost nevoită Aryna să stea în teren puțin peste două ore și un sfert.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din Australia!

Plasează pariul