Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marius Copil vs Pierre-Hugues Herbert ponturi și pronsticuri 08.03.2023

De la ora 13:30, Marius Copil și francezul Pierre-Hugues Herbert vor sta față în față în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului Challenger de la Lugano. Câștigătorul îl va înfrunta pe belgianul Gauthier Onclin.
Marius Copil vs Pierre-Hugues Herbert
March 08,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Marius Copil vs Pierre-Hugues Herbert

Marius Copil servește foarte bine, la fel și francezul, iar în situația dată nu trebuie să ne surprindă dacă avem parte de cel puțin un tie-break. Peste 20.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Marius Copil – Pierre Hugues Herbert

Slovenia câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Marius Copil

  • Ajuns la vârsta de 32 de ani, Marius Copil a fost nevoit să joace calificări pentru a intra pe tabloul principal și după câte se pare s-a descurcat foarte bine.
  • Primul său duel de la Lugano l-a avut contra germanului Masur. Setul decisiv a făcut diferența, dat fiind faptul că s-au jucat trei tie-break-uri.
  • Aproximativ același scenariu a avut și meciul cu locul 347 în lume, Jeanvier. 6-3, 2-6, 6-4 a fost scorul unei partide decise în 104 minute.

Pierre Hugues Herbert

  • Francezul a intrat direct pe tabloul principal la Lugano și asta deși se află pe locul 392 în lume, ceva mai slab decât Marius Copil.
  • Chiar și așa, situația lui nu este una tocmai roză sau cel puțin în ultimele două jocuri a fost învins în minimum de seturi.
  • A jucat semifinala la Challenger Oeiras 2, iar apoi a pierdut în minimum de seturi și cu locul 126 în lume, Dominic Stricker.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul masculin!

Plasează pariul