Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marius Copil vs Giulio Zeppieri ponturi si pronosticuri 18.05.2022

Miercuri, nu inainte de ora 12:30, in semifinalele calificarilor pentru French Open are loc duelul dintre Marius Copil si Giulio Zeppieri.
Marius Copil vs Giulio Zeppieri
May 18,2022
12:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Marius Copil vs Giulio Zeppieri

Marius a demonstrat si in primul tur ca se poate califica daca nu este favorit si asta in urma unui serviciu bun. Ma astept sa o faca la fel de bine si astfel sa avem un meci mai strans, respectiv peste 21.5 game-uri, cota 1.80 la Superbet.

Ponturi Marius Copil – Giulio Zeppieri

Victorie Andrey Rublev 2-0 - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Marius Copil

  • In ultimele patru dueluri a reusit sa obtina o singura victorie, dar este victoria pe care o dorea cel mai mult, avand in vedere ca a venit in primul tur al calificarilor pentru French Open.
  • Marius Copil a inceput bine meciul cu Furness, jucator in fata caruia pleca drept outsier si a reusit sa castige fara sa piarda vreun set.
  • A avut nevoie de o ora si saisprezece minute sa se impuna in fata locului 212 mondial. 6-4, 6-4 a fost scorul intr-un duel unde locul 246 mondial nu si-a pierdut niciodata serviciul.

Giulio Zeppieri

  • Abia pe locul 215 in lume, Giulio a reusit sa joace un tenis bun in primul tur al calificarilor si sa-l invinga pe mult mai celebrul Andreas Seppi.
  • De asemenea, jucatorul argentinianul a avut nevoie de o ora si zece minute pentru a se declara invingator in fata locului 137 mondial.
  • 6-3, 6-4 a fost scorul unui duel pe care Zeppieri l-a controlat in totalitate si unde a inchis meciul la chiar prima minge de meci fara sa-si piarda serviciul.

Pariaza pe French Open la Superbet!

Plasează pariul