Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marie Bouzkova vs Jaqueline Cristian ponturi și pronosticuri 31.07.2023

De la ora 15:00, nu înaintea orei 15:00, Marie Bouzkova și Jaqueline Cristian se vor înfrunta în cadrul turului I al WTA Praga. Meciul este în direct pe Digi Sport 2, iar învingătoarea se va duela cu cea care se impune în meciul Palicova – Arango.
Marie Bouzkova vs Jaqueline Cristian
July 31,2023
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Marie Bouzkova vs Jaqueline Cristian

Având în vedere rezultatele celor două jucătoare din ultimele luni avem clar o favorită și aceasta este Marie. Cu atât mai mult când se joacă pe zgură, acolo unde a lăsat o impresie bună și în plus de asta joacă în fața propriilor suporteri. Recomandarea mea este victorie Marie Bouzkova scor 2-0, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Marie Bouzkova – Jaqueline Cristian

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Marie Bouzkova

  • Este pentru prima oară când Marie Bouzkova joacă într-un turneu după aventura ei de la Wimbledon 2023 când a ajuns în optimile de finală.
  • Jucătoarea din Republica Cehă are statutul de favorită numărul 1 la câștigarea turneului WTA Praga și tot favorită în meciul cu Cristian.
  • Ce e drept, nu a impresionat în cadrul ultimelor două dueluri pe care le-a disputat, însă a evoluat în turnee precum Roma și Roland Garros.

Jaqueline Cristian

  • Va fi pentru prima oară când Cristian (121 WTA) se va duela cu Bouzkova și are nevoie de un joc impecabil pentru a se impune.
  • Jucătoarea din România a pierdut ultimele trei dueluri disputate pe zgură. Cel mai recent datează din urmă cu o lună și jumătate când Tauson a câștigat în două seturi.
  • Cu toate astea, precedentele sale jocuri au fost în cadrul unor turnee ITF jucate pe suprafață dură și unde a pierdut în decisiv cu locurile 243 și 596 mondial.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis!

Plasează pariul