Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Maria Sakkari vs Martina Trevisan ponturi și pronosticuri 06.01.2023

Vineri, nu înaintea orei 10:00, ora României, Martina Trevisan (Italia) și Maria Sakkari se vor duela în play-off-ul competiției WTA United Cup.
Maria Sakkari vs Martina Trevisan
January 06,2023
10:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Maria Sakkari vs Martina Trevisan

Maria  are de luat o revanșă în fața Martinei, având în vedere că în 2020 a pierdut în set decisiv în singurul meci. Are tot ce îi trebuie să obțină un succes lejer și vă recomand scor corect 2-0, cotă 1.41 la Superbet.

Ponturi Maria Sakkari – Martina Trevisan

Ambele marchează - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Maria Sakkari

  • Grecoaica a oscilat și în sezonul trecut între locurile 3 și 5, iar acum este pe poziția a șasea, dar poate urca în funcție de parcursul de la WTA United Cup.
  • Maria Sakkari este și acum favorită, așa cum s-a întâmplat și în meciurile anterioare, în are nu a pierdut set, deși a evoluat în trei partide.
  • După victoriile cu Tomova și Elise Mertens, a urmat duelul cu croata Petra Martic, de care a trecut cu scorul de 6-3, 6-3, totul după 100 de minute de joc.

Martina Trevisan

  • Italianca Martina Trevisan a debutat cu un eșec în fața braziliancei Betatriz Haddad-Maia, în doar două seturi.
  • Al doilea duel disputat de Trevisan a fost decis după peste trei ore de stat în teren. 7-5, 3-6, 6-4 a fost scorul duelului cu locul 321 în lume, Malene Helgo.
  • Cu doar o zi în urmă s-a duelat cu jucătoarea Iga Swiatek, actualul loc 1 mondial și în fața căruia s-a înclinat cu scorul de 2-6, 4-6.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul