Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Maria Sakkari vs Marta Kostyuc ponturi și pronosticuri 04.07.2023

Nu înaintea orei 13:00, marți are loc meciul dintre Maria Sakkari și Marta Kostyuk din turul I de la Wimbledon 2023. Învingătoarea o întâlnește pe învingătoarea meciului Riske-Armritraj vs Paula Badosa.
Maria Sakkari vs Marta Kostyuc
July 04,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Maria Sakkari vs Marta Kostyuc

Maria Sakkari s-a pregătit intens pentru turneul de la Wimbledon și vine după un turneu unde a evoluat bine pentru posibilitățile sale. Nu este și cazul jucătoarei din Ucraina care a jucat doar un meci pe iarbă în 2023 și pe acela l-a pierdut. victorie 2-0 Maria Sakkari este recomandarea mea, cotă 1.86 la Superbet.

Ponturi Maria Sakkari – Marta Kostyuc

Sub 2,5 goluri - Cotă 1.80⭐
Pariază acum

Maria Sakkari

  • Maria a început sezonul pe iarbă prin prezența la turneul de la Nottingham unde a fost eliminată în al doilea duel. A jucat atunci cu Alize Cornet și a pierdut în minimum de seturi.
  • Tot în minimum de seturi a cedat și în cel mai recent duel disputat pe această suprafață. Meciul a avut loc în fața Donnei Vekic, în semifinalele WTA Berlin.
  • Un element comun pe care toate jocurile disputate de Maria Sakkari pe iarbă în 2023 este că s-au încheiat în minimum de seturi.

Marta Kostyuc

  • Jucătoarea din Ucraina nu pune mare preț pe sezonul de iarbă și drept urmare se vede lucrul acesta din meciurile disputate în acest an.
  • Un singur duel a implicat-o pe Marta Kostyuc pe iarbă în 2023. Este vorba despre înfruntarea de la Birmingham în care a cedat în decisivul meciului cu Potapova.
  • Aceeași Marta Kostyuc este cea care a fost învinsă la pas de Maria Sakkari în cele două dueluri directe. De fiecare dată jucătoarea din Grecia s-a impus în minimum de seturi.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din cadrul turneului de la Wimbledon!

Plasează pariul