Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Maria Sakkari vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 18.03.2023

Nu înaintea orei 00:00, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells, Maria Sakkari și Aryna Sabalenka se vor ănfrunta, iar meciul lor este transmis în direct de Digi Sport 2.
Maria Sakkari vs Aryna Sabalenka
March 18,2023
00:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Maria Sakkari vs Aryna Sabalenka

Nu este întâmplător ceea ce s-a întâmplat cu Maria Sakkari și faptul că mereu a a jucat trei seturi și s-a impus. Foarte bine pusă la punct din punct de vedere fizic, aștept din nou ca lucrul acesta să se vadă și în fața locului 2 mondial, iar eu mizez că se vor juca peste 18.5 game-uri. Recomandarea are cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Maria  Sakkari – Aryna Sabalenka

peste 18.5 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Maria Sakkari

  • Locul 7 până luni, Maria Sakkari a depus un efort considerabil pentru a ajunge aici și trebuie remarcată pregătirea ei fizică.
  • Jucătoarea din Grecia a jucat patru meciuri la Indian Wells 2023 și de fiecare dată a avut nevoie de set decisiv, indiferent de nivelul jucătoarei adverse.
  • În sferturile de finală a trecut de Petra Kvitova, actual loc 15 în lume. A fost condusă cu 1-0, dar a revenit imediat după și după un set secund care a durat aproape o oră, a închis meciul cu 4-6, 7-5, 6-1.

Aryna Sabalenka

  • A urcat pe locul al doilea ca urmare a performanțelor obținute în aceste câteva luni câte au trecut din acest sezon.
  • Un singur meci a pierdut în 2023 și atunci a reușit să fure set Barborei Krejcikova. Totuși, la Indian Wells s-a comportat ca o adevărată sportivă de top și a câștigat toate meciurile.
  • În sferturile de finală a avut un meci greu la o primă vedere sau așa ar fi trebuit. Cori Gauff este locul 6, dar Aryna a fost peste tânăra americancă și în doar o oră și cinci minute a învins-o cu 6-4, 6-0.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul