Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Maria Sakkari vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 04.05.2023

Joi este zi de tenis, iar pe tabloul feminin de la Madrid se va juca meciul Maria Sakkari - Aryna Sabalenka din semifinale. Meciul se va disputa de la ora 17:00.
Maria Sakkari vs Aryna Sabalenka
May 04,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Maria Sakkari vs Aryna Sabalenka

După aproape trei ore de joc tot o să se resimtă chiar și după o zi de pauză. Pe de altă parte, Aryna joacă un tenis prea bun în acest sezon și nu trebuie să ne mire dacă va câștiga lejer. Sub 20.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 2.10 la Superbet.

Ponturi Maria Sakkari – Aryna Sabalenka

sub 17.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Maria Sakkari

  • Două meciuri a încheiat Sakkari în decisiv pe parcursul acestui turneu și acelea s-au disputat în fața Irinei Begu și a Rebekăi Masarova.
  • În sferturile de finală a învins-o cu greu pe Irina Begu, asta după ce sportiva din România a condus cu 1-0 la seturi. 6-7 (3), 6-4, 6-2 a fost scorul unui meci care s-a întins pe aproape trei ore.
  • Interesant este că deși nu se duelează deloc în premieră, Maria Sakkari și Aryna Sabalenka nu s-au mai întâlnit niciodată pe zgură, iar locul 9 mondial are a doua șansă în fața bielorusei aflate pe 2 WTA.

Aryna Sabalenka

  • Aflată pe locul 2 în lume și cu rezultate remarcabile, Aryna a fost pusă la treabă de egipteanca Sherif. Cele două s-au duelat în sferturi, acolo unde Mayar a câștigat primul set, însă experiența și-a spus cuvântul. 2-6, 6-2, 6-1 a fost scorul final, după două ore și trei minute.
  • Meciul din sferturi a fost și primul în care a pierdut set la Madrid. Anterior meciului cu Mayar Sherif le-a eliminat pe Andreeva, Osorio și Sorana Cîrstea.
  • Moralul Arynei este ridicat pentru că în 2023 a mai învins-o pe Sakkari. În 18 martie s-au duelat la Indian Wells, în semifinale și bielorusa a câștigat lejer, 6-2, 6-3.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale turneului de la Madrid!

Plasează pariul