Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Maria Sakkari vs Aryna Sabalenka Pegula ponturi și pronosticuri 03.11.2022

De la ora 02:00, ora României, joi dimineață, Maria Sakkari și Aryna Sabalenka se vor duela în cadrul celei de-a doua etape a Grupei B de la Turneul Campioanelor. Meciul este în direct pe Digi Sport 2.
Maria Sakkari vs Aryna Sabalenka Pegula
November 03,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Maria Sakkari vs Aryna Sabalenka

Foarte bună prestația lor în prima etapă și dovadă că au reușit să debuteze la Turneul Campioanelor cu o victorie. Moralul lor este ridicat și mă aștept să văd un meci frumos, cu peste 19.5 game-uri, iar cota este 1.57 la Superbet.

Ponturi Maria Sakkari – Aryna Sabalenka

peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Maria Sakkari

  • Aflată pe locul 5 în ierarhia mondială, Maria Sakkari a început turneul cu a doua șansă în disputa cu locul 3 în lume, Jessica Pegula.
  • Primul set al meciului din turul inaugural a fost un fiasco pentru grecoaică, însă a prins încredere în ea și dovadă rezultatul final.
  • După eșecul suferit la Guadalajara 2 în fața Pegulei, Sakkari a reușit să se revanșeze și să câștige jocul 1 din Grupa B cu 7-6 (6), 7-6 (4).

Aryna Sabalenka

  • Deloc într-o formă foarte bună înaintea venirii ei la Turneul Campioanelor, Aryna Sabalenka a reușit să treacă peste cele trei înfrângeri suferite în precedentele patru dueluri diniantea meciului cu Jabeur și s-a montat excelent.
  • Locul 7 în lume a avut nevoie de de puțin peste două ore și jumătate pentru a se impune și a făcut-o cu scorul de 3-6, 7-6 (5), 7-5.
  • În ultimele două jocuri directe a fost învinsă de Sakkari. Prima oară s-a întțmplat la final de 2021, tot în grupele Turneului Campioanelor, unde Maria a câștigat în trei seturi.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul