Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Maria Sakkari vs Anhelina Kalinina ponturi și pronosticuri 12.03.2023

Nu înaintea orei 21:00, Maria Sakkari (Grecia) și Anhelina Kalinina (Ucraina) vor sta față în față în turul al treilea de la Indian Wells.
Maria Sakkari vs Anhelina Kalinina
March 12,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Maria Sakkari vs Anhelina Kalinina

Probleme au avut ambele în turul anterior și lucrul acesta s-ar putea să ne aducă un nou meci spectaculos, unde învingătoarea să joace trei seturi. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Maria Sakkari – Anhelina Kalinina

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Maria Sakkari

  • Locul 7 în lume a fost la înălțime în turul anterior, cu toate că nu a avut un meci ușor împotriva americancei Shelby Rogers pe care a învins-o în set decisiv.
  • A pierdut primul set al meciului cu americanca Rogers, dar s-a văzut diferența de valoare în decisiv, atunci când Sakkari a câștigat cu 6-0, totul în două ore și șapte minute.
  • Maria este finalista ediției trecute. Pierdea atunci în minimum de seturi împotriva actualului lider mondial, Iga Swiatek.

Anhelina Kalinina

  • Sportiva din Ucraina s-a chinuit ceva pentru a obține calificarea în acest punct al competiției, deoarece a jucat set decisiv cu Fruhvirtova.
  • Linda Fruhvirtova a reușit să câștige primul set al acelui meci din turul anterior, doar că Anhelina a revenit și a reușit să câștige cu 4-6, 6-4, 7-5.
  • De altfel, jucătoarea din Ucraina a învins-o pe Sakkari în singurul meci direct. Anul trecut s-au duelat, pe iarbă, Kalinina a reușit atunci să câștige cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Indian Wells!

Plasează pariul