Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Maria Sakkari vs Alize Cornet ponturi pariuri și pronosticuri 14.06.2023

Confruntarea dintre Maria Sakkari și Alize Cornet este una programată să se joace miercuri, în data de 14 iunie, nu mai devreme de ora 17:30, aceasta contând pentru faza optimilor de finală ale turneului de la Nottingham.
Maria Sakkari vs Alize Cornet
June 14,2023
17:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Maria Sakkari vs Alize Cornet

În prezent, Maria Sakkari este fără îndoială jucătoarea mai bună, motiv pentru care și pornește ca favorită certă la casele de pariuri. Vorbim totuși de favorita principală a turneului, așa avem pretenții mari de la aceasta, astfel vom paria în consecință. Mergem cu încredere pe un succes al jucătoarei din Grecia, într-o cotă de 1.40 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Maria Sakkari – Alize Cornet

Oaspeții câștigă - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Maria Sakkari

  • Dacă ținem cont de realizările din ultimii ani, am putea spune este una dintre cele mai importante jucătoare din lume, astfel nu este de mirare faptul pornește cu prima șansă în această confruntare.
  • Jucătoarea din Grecia, care la un moment dat a atins poziția a treia în ierarhia WTA, se găsește în prezent pe locul al optulea în clasamentul mondial. Aceasta are doar un singur titlu în palmares, cucerit în 2019 în Maroc. E drept, se mai poate lăuda cu două finale în turnee de 1000 de puncte, iar de asemenea, se poate mândri și cu două semifinale de Grand Slam, ambele în 2021, la Roland Garros și US Open.
  • După câteva evoluții modeste pe zgură, Maria Sakkari a început foarte bine sezonul de iarba, în primul joc de la Nottingham impunându-se în minimum de seturi în fața chinezoaicei Xiyu Wang, câștigând primul set cu 6-2, impunându-se în setul secund în tie-break.

Alize Cornet

  • Este o jucătoare experimentată, care joacă de mai multă vreme în circuitul WTA, însă în ciuda acestui aspect nu se poate lăuda neapărat cu performanțe mai mari decât ale adversarei sale, cel puțin dacă ne raportăm la banii adunați din premii.
  • E drept, franțuzoaica a câștigat șase titluri de-a lungul carierei, toate venind însă în turnee de 250 de puncte. Nici în turneele de Grand Slam nu a impresionat, cea mai buna performanță a sa venind anul trecut, la Australian Open, când atingea în premieră sferturile.
  • Spre deosebire de adversara sa, Alize Cornet a trăit mai periculos în primul meci disputat pe iarba în acest an. A înfruntat-o pe Katie Swan, cu care a pierdut primul set, impunându-se în cele din urma cu 2-1, după mai bine de două ore de joc.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Maria Sakkari

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul