Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Maria Irina Bara vs Selena Jancijevic ponturi si pronosticuri 18.05.2022

Nu inainte de ora 14:00, Maria Irina Bara si Selena Jancijevic se vor duela in semifinalele turneului de calificari de la Paris (French Open). Invingatoarea va juca cu cea care se impune in meciul Hibino – Hatouka.
Maria Irina Bara vs Selena Jancijevic
May 18,2022
14:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Maria Irina Bara vs Selena Jancijevic

Din nou favorita intr-un meci, ma astept ca Irina Bara sa duca mai departe acest statut si sa reuseasca sa joace finala calificarilor French Open. Victorie Maria Irina Bara este recomandarea mea, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Maria Irina Bara – Selena Jancijevic

victorie Shelby Rogers - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Maria Irina Bara

  • Bun jocul pe care Maria Irina Bara l-a avut in runda anterioara a calificarilor si drept urmare desi s-a impus in set decisiv, trebuie remarcata prestatia ei.
  • A fost si atunci favorita, iar faptul ca a reusit sa revina in setul decisiv este clar de remarcat. Poate ca locul 114 in lume nu a facut cel mai sigur joc, dar a stat mult in teren.
  • Dupa aproape doua ore si jumatate, Maria Irina Bara a trecut cu 6-3, 4-6, 6-3 de Maleckova, locul 252 in lume, reusin sa se califice la chiar prima minge d emeci.

Selena Jancijevic

  • Nu este o jucatoare care sa spuna multe, insa in primul tur al calificarilor si-a facut treaba si a demonstrat ca este favorita pe drept.
  • Selena a trecut in doar doua seturi de Cascino, locul 436 mondial pe care a reusit sa il invinga cu scorul de 6-4, 6-3, dupa aproape doua ore de stat in teren.
  • De asemenea, cauta sa-si atinga cea mai buna performanta din cariera, respectiv intrarea pe tabloul principal la French Open, performanta atinsa in 2019.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul