Man propune o strategie @ "COTA DOI" pentru BILETUL ZILEI @ ATP Challenger Tour @ 05/11/2015


Man propune o strategie @ „COTA DOI” pentru BILETUL ZILEI @ ATP Challenger Tour @ 05/11/2015
Man propune o strategie @ "COTA DOI" pentru BILETUL ZILEI @ ATP Challenger Tour @ 05/11/2015

21:00 @ ATP Challenger Tour – Charlottesville @ Jared Donaldson (USA) vs. Noah Rubin (USA) | hardul indoor de la Charlottesville gazduieste o partida interesanta din faza optimilor de finala. Cap de serie numarul sase, americanul Jared Donaldson (133 ATP) il va infrunta pe compatriotul Noah Rubin (537 ATP – fost numar 6 ATP la juniori in urma cu doua sezoane – campion pe iarba de la Wimbledon anul trecut). Nu s-au mai infruntat pana in acest moment, dar primul are o experienta net superioara (a trecut si la profesionisti anul trecut, lucru pe care adversarul inca nu l-a reusit). Suprafata rapida de joc il avantajeaza tot pe Donaldson, din prisma faptului ca masoara in jur de 1.88m si poseda un serviciu mai percutant decat al lui Rubin – cel care masoara doar 1.78m. Jared Donaldson a trecut in runda inaugurala de cehul Marek Michalicka (7-63 6-4), intr-o partida in care si-a cedat serviciul o singura data, dar si-a procurat la randu-i nu mai putin de treisprezece mingi de break (doar doua fructificate, scorul putea fi unul mult mai clar).

Oboseala si-ar putea spune cuvantul la Noah Rubin, deoarece a fost nevoit sa treaca si de faza calificarilor – Henrik Wiersholm (6-3 7-62), Thai Kwiatkowski (6-4 6-2), Joe Salisbury (6-4 6-4) – si de un meci de trei seturi pe tabloul principal contra lui Eric Quigley (3-6 7-64 6-4, partida ce s-a intins pe durata a peste doua ore). Jared Donaldson s-a luptat in acest sezon de la egal la egal cu tenismeni redutabili precum Sam Querrey, John Isner, Gilles Muller sau Sam Groth, in timp ce adversarul din aceasta seara a fluctuat intre turneele de tip ITF Futures (o finala in acest sezon) si cele ATP Challenger Tour (n-a trecut niciodata de optimile unui turneu de asemenea anvergura).

Untitled1

00:00 @ ATP Challenger Tour – Charlottesville @ Johan Brunstrom (SWE) & Frederik Nielsen (DEN) vs. Adrien Bossel (SUI) & Mitchell Krueger (USA) | undeva dupa miezul noptii va avea parte si un meci de dublu in care principalii favoriti de la Charlottesville (suedezul si danezul) n-ar trebui sa intampine probleme in a-si adjudeca victoria in minim de seturi. Johan Brunstrom (129 ATP Doubles) este partenerul obisnuit de dublu al mult mai cunoscutului Robert Lindstedt, atunci cand Suedia are meciuri in Davis Cup… in acest sezon a reusit sa castige turneul ATP Challenger Tour de la Winnetka (hard outdoor) alaturi de americanul Nick Monroe, iar parteneriatul cu Frederik Nielsen i-a adus in palmares turneele ATP Challenger Tour de la Tiburon si Fairfield (hard outdoor). Cei doi au trecut in runda inaugurala de la Charlottesville de perechea britanica David Rice & Marcus Willis (6-4 6-1) – doi tenismeni in fata carora este destul de greu sa returnezi…

Adrien Bossel (799 ATP Doubles) si Mitchell Krueger (241 ATP Doubles) au avut nevoie de set decisiv in turul precedent contra perechii australiene formate din Jarryd Chaplin (505 ATP Doubles) si James Duckworth (478 ATP Doubles) – scor 6-2 3-6 10-7! Spre deosebire de adversarii pe care-i vor avea in aceasta noapte, elvetianul si americanul n-au mai facut echipa in trecut si nu pot emite pretentii (stim foarte bine cat de importante sunt legaturile de joc in competitia de dublu, cat de greu ajungi sa devii „compatibil” cu partenerul, etc.). Suprafata de joc nu-i avantajeaza – Adrien Bossel are cel mai slab sezon din cariera pe hard indoor, iar Mitchell Krueger a disputat doar zece meciuri in ultimii sapte ani pe acest tip de suprafata… in mod normal nu ar trebui sa avem surprize neplacute. Johan & Frederik au mai facut echipa si in anii trecuti – 2008, 2011, 2012, 2013, 2014 – iar in acest sezon au adunat deja unsprezece victorii si doar o infrangere!

Untitled2