Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Magda Linette vs Caroline Garcia ponturi și pronosticuri 23.01.2023

Nu înaintea orei 02:00, ora care se poate modifica, Magda Linette (Polonia) și Caroline Garcia (Franța), se vor duela în optimile de finală ale turneului Australian Open. Cine câștigă va juca împotriva învingătoarei meciului Karolina Pliskova vs Shuai Zhang.
Magda Linette vs Caroline Garcia
January 23,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Magda Linette vs Caroline Garcia

Ambele sunt acum la cea mai bună prezență în cadrul turneului de la Antipozi, dar nu pot trece peste faptul că Garcia a avut tăria să revină în turul anterior și cred că moralul ei este excelent. Din acest motiv mă aștept să joace mai bine și chiar să câștige și în două seturi. Vă recomand sub 2.5 seturi, cotă 1.49 la Superbet.

Ponturi Magda Linette – Caroline Garcia

Peste 20.5 game-uri- Cota 1.75⭐
Pariază acum

Magda Linette

  • Jucătoarea poloneză în vârstă de 30 de ani este la cea mai bună performanță din carieră atunci când vine vorba despre un turneu de asemenea anvergură.
  • A mai ajuns în turul al treilea la toate cele patru turnee de Grand Șlam, însă turul 4 reprezintă apogeul carierei sale.
  • Calificarea în acest punct a venit după ce în tururile anterioare a trecut de jucătoare precum Sherif, Anett Kontaveit (10 WTA) și Ekaterina Alexandrova (18 WTA). Împotriva rusoaicei a jucat în turul anterior și a câștigat în doar o oră și un sfert, scorul fiind 6-3, 6-4.

Caroline Garcia

  • Cu un an mai tânără decât adversara ei din optimile Australian Open, Caroline Garcia este pe cea mai bună poziție avută vreodată în carieră.
  • Clasată pe 4 în clasamentul WTA și calificată în optimi, franțuzoaica tocmai ce a atins cea mai bună performanță din istoria participărilor sale la Australian Open. În 2018 și acum a mai reușit calificarea în această fază.
  • Totodată, singurul set pierdut de ea până acum a avut loc în turul anterior, în meciul cu nemțoaica Laura Siegemund. A revenit pe tabela după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi și după mai bine de două ore a câștigat cu 1-6, 6-3, 6-3.

Pariază la Superbet pe meciurile din optimile Australian Open!

Plasează pariul