Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Madison Keys vs Cori Gauff ponturi și pronosticuri 23.02.2023

Începând cu ora 14:30, Madison Keys și Cori Gauff se vor duela în sferturile de finală ale turneului WTA de la Dubai. Meciul este transmis și la televizor, prin intermediul Digi Sport 2.
Madison Keys vs Cori Gauff
February 23,2023
14:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Madison Keys vs Cori Gauff

Până acum și-au împărțit victoriile, doar că Gauff mi s-a părut mai sigură pe evoluția ei în anumite momente și asta ar putea să o avantajeze. Totuși, Keys a oferit și ea o replică interesantă, iar atunci peste 20.5 game-uri este recomandarea mea, iar cota este 1.65 la Superbet.

Ponturi Madison Keys – Cori Gauff

Serbia marchează între 1 și 3 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Madison Keys

  • Americanca Madison Keys se află acum pe locul 23 în lume, iar cu un joc foarte bun la Dubai va urca câteva locuri, singura condiție este să treacă de Gauff.
  • A evoluat în trei meciuri la WTA Dubai 2023, în fiecare dintre dueluri a reușit să câștige fără drept de apel și totodată fără sa piardă set.
  • Paolini, Caroline Garcia și Victoria Azarenka sunt jucătoarele pe care le-a eliminat. Cel mai recent a fost meciul cu jucătoarea din Belarus, cea pe care a depășit-o cu 6-2, 6-1, în mai puțin de o oră de joc.

Cori Gauff

  • Pentru Cori Gauff turneul a început bine, cu un meci în fața Aliaksandrei Sasnovich și care a durat puțin peste o oră.
  • Americanca a câștigat fără sa piardă game în primul set, iar în cel de-al doilea act a încheiat meciul en-fanfare, cu un game la 0.
  • Acum va juca pentru a treia oară în carieră în fața lui Keys. Este 1-1, însă Cori a luat set rivalei în fiecare dintre meciurile disputate.

 

Pariază la Superbet pe meciurl de tenid dintre Madison Keys și Cori Gauff

Plasează pariul