Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Madison Brengle vs Mihaela Buzarnescu ponturi si pronosticuri 24.05.2022

Marti, nu inainte de ora 12:00, Mihaela Buzarnescu si Madison Brengle se vor duela in cadrul primului tur de la French Open.
Madison Brengle vs Mihaela Buzarnescu
May 24,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Madison Brengle vs Mihaela Buzarnescu

Este un duel unde Mihaela trebuie sa arate acele trei meciuri in plus pe care le-a jucat si ma astept sa o faca, chiar daca pleaca cu sansa a doua. Mihaela Buzarnescu +4.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.80 la Superbet.

Ponturi Madison Brengle – Mihaela Buzarnescu

peste 3.5 seturi - Cota 1.49⭐
Pariază acum

Madison Brengle

  • Aflata pe locul 57 in lume, Madison Brengle a intrat direct in primul tur al French Open 2022, acolo unde acum pleaca favorita in fata Mihaelei.
  • Vine la Paris dupa ce in prima parte a lunii mai a evoluat la Roma,a acolo unde a fost oprita de Cori Gauff dupa un duel in saisprezecimile de finala si incheiat 2-6, 4-6.
  • Mai mult decat atat, in patru din ultimele sale cinci dueluri pe zugra s-au jucat doua seturi, indiferent de deznodamantul partidelor.

Mihaela Buzarnescu

  • Pentru ca ocupa locul 120 in clasamentul feminin al tenisului mondial, Mihaela Buzarnescu s-a vazut pusa in postura de a jucat in calificari.
  • Ea a trecut cu bine de primele doua dueluri, insa in finala calificarilor a fost invinsa de suedeze Bjorklung, dar cu toate acestea a intrat pe tabloul principal.
  • Acum incearca prima sa victorie in fata lui Brengle. Cele doua s-au mai duelat o singura data, in 2018, atunci cand americanca s-a impus in doua seturi, dar pe suprafata dura.

Pariaza pe French Open la Superbet!

Plasează pariul