Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lucia Bronzetti vs Irina Begu ponturi si pronosticuri 24.07.2022

Duminica, nu inaintea orei 17:00, italianca Lucia Bronzetti o intalneste pe Irina Begu, in finala WTA Palermo, duel care este transmis pe platformele de streaming a caselor de pariuri online.
Lucia Bronzetti vs Irina Begu
July 24,2022
17:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Lucia Bronzetti vs Irina Begu

Cu o mai mare exprienta, sportiva din Romania poate face fata presiunii execitate din partea publicului italian care cu siguranta o va sustine pe reprezentanta lor. Victorie Irina Begu este recomandarea acestei finale, cota 1.53 la Superbet.

Ponturi Lucia Bronzetti – Irina Begu

Peste 3,5 seturi - Cota 1.56⭐
Pariază acum

Lucia Bronzetti

  • Calificarea italiencei Lucia Bronzetti in finala WTA Palermo este o surpriza. In varsta de 23 de ani nu a reusit pana acum sa impresioneze.
  • Totusi, accederea in ultimul act a venit dupa ce in semifinale a trecut de o alta italianca, respectiv Jasmine Paolini. 0-6, 6-3, 6-3 a fost scorul acelei partide.
  • De altfel, in precedentele doua dueluri a evoluat suficient de bine cat sa castige in trei seturi, anterior duelului cu Paolini a trecut si de frantuzoaica Caroline Garcia.

Irina Begu

  • Aflata pe locul 45 in lume, Irina Begu cauta sa obtina inca un trofeu in cariera ei care se intinde pe foarte multi ani de la trecerea la profesionisti.
  • Este favorita sa ridice trofeul deasupra capului, dar nu ar fi o premiera sa castige o jucatoare din Romania. Irina Sparlea triumfa aici in doua randuri, in 1994, respectiv in 1995.
  • In semifinale a trecut cu greu de iberica Sorribes Tormo. A fost un duel interesant pe care Irina Beguy l-a castigat dupa mai bine de trei ore de stat in teren. 3-6, 6-3, 6-4, acesta a fost scorul care a dus=o in ultimul act al WTA Palermo.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul