Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lorenzo Sonego vs Felix Auger-Aliassime ponturi și pronosticuri 14.02.2023

În primul tur al ATP Rotterdam, câștigătorul din 2022 va juca împotriva italianului Lorenzo Sonego. Cine va câștiga jocul acesta, în turul secund se va duela cu cel care triumfă în meciul David Goffin – Gregoire Barrere.
Lorenzo Sonego vs Felix Auger-Aliassime
February 14,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lorenzo Sonego vs Felix Auger-Aliassime

Experiența și faptul că este deținătorul trofeului en-titre spun ceva despre capacitatea canadianului de a juca la acest nivel. Cred că se poate impune fără probleme, motiv pentru care recomandarea mea este scor corect 0-2, cotă 1.94 la Superbet.

Ponturi Lorenzo Sonego – Felix Auger-Aliassime

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Lorenzo Sonego

  • Sfertfinalist la ATP Montpellier, Lorenzo Sonego s-a oprit după ce a pierdut în meciul contra compatriotului Jannik Sinner.
  • Aflat pe 56 în clasamentul ATP, italianul de 27 de ani a mai jucat cu un top 10 mondial și a pierdut destul de greu. S-a întâmplat atunci la Melbourne, unde Hurkacz l-a eliminat de la Australian Open în cel de-al doilea tur.
  • Este condus cu scorul de 1 la 0 de Felix Auger-Aliassime. S-au mai duelat la Hamburg, dar suprafața de atunci era zgura.

Felix Auger-Aliassime

  • Canadianul este puțin mai tânăr decât cel pe care urmează să-l întâlnească marți, iar rezultatele sale de-a lungul trecerii la profesioniști sunt mai bune.
  • Felix Auger-Aliassime a evoluat la Australian Open în cel mai recent turneu și atunci a fost eliminat de către Lehecka (37 ATP), ceea ce a reprezentat o surpriză.
  • Pe de altă parte, Felix este deținătorul trofeului de anul trecut. Canadianul a câștigat atunci cu 2-0 la seturi în fața grecului Stefanos Tsitsipas.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul