Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lorenzo Musetti vs Gregoire Barrere ponturi pariuri și pronosticuri 14.06.2023

Miercuri, în data de 14 iunie, nu mai devreme de ora 12:00, va avea loc duelul dintre Lorenzo Musetti și Gregoire Barrere, acesta contând pentru faza optimilor de finală din cadrul turneului de la Stuttgart.
Lorenzo Musetti vs Gregoire Barrere
June 14,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lorenzo Musetti vs Gregoire Barrere

Deși este un jucător mai tânăr, Lorenzo Musetti are realizări ceva mai bune decât ale adversarului său. Acesta stă mai bine și în clasamentul ATP, așa avem toate motivele credem va obține victoria în această confruntare. Așadar, vom merge cu încredere pe mâna italianului, într-o cotă de 1.65 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Lorenzo Musetti – Gregoire Barrere

Ambele marchează - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Lorenzo Musetti

  • Este un jucător foarte talentat, care are resursele necesare pentru a produce rezultate notabile în anii ce vor urma. Bookmakerii îl dau ca favorit în această înfruntare, cum era de așteptat, urmând totuși înfrunte un adversar modest.
  • Italianul a câștigat două titluri până acum, ambele în 2022, în iulie triumfând la Hamburg, pe zgură, impunându-se și în octombrie pe hard-ul de la Napoli. În turneele de Grand Slam nu are încă realizări importante, cele mai bune performanțe venind la Roland Garros, în 2021 și 2023, când atingea optimile de finală.
  • Lorenzo Musetti a început în forță la turneul de la Stuttgart, în primul meci dând piept cu croatul Borna Gojo, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, după o oră și jumătate de joc.

Gregoire Barrere

  • Este un jucător modest, fără realizări importante în carieră, acesta adunând până acum doar două milioane din premii, cu un milion mai puțin decât adversarul său, în ciuda faptului joacă de mult mai multă vreme în circuitul ATP.
  • Francezul, aflat pe locul 58 în clasamentul mondial, nu a reușit câștige niciun titlu de-a lungul carierei. De asemenea, nici în turnele de Grand Slam nu a strălucit vreodată, având în vedere faptul niciodată nu a depășit runda a doua.
  • La fel ca adversarul său, Gregoire Barrere a început la Stuttgart cu un succes clar, în primul joc înfruntându-l pe germanul Oscar Otte, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Lorenzo Musetti

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul