Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Loffhagen vs Rune ponturi pariuri și pronosticuri 04.07.2023

Confruntarea dintre George Loffhagen și Holger Rune este una ce contează pentru primul tur din cadrul turneului de la Wimbledon, aceasta fiind programată să se joace marți, în data de 4 iulie, nu mai devreme de ora 13:00.
Loffhagen vs Rune
July 04,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Loffhagen vs Rune

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este categorică, Holger Rune fiind net superior, ținând cont de performanțele obținute de acesta de-a lungul anilor, așa avem mari așteptări de la el. Nu joacă neapărat pe o suprafață care îl avantajeze, însă în ciuda acestui aspect ne așteptăm obțină o victorie clară. Așadar, mizăm pe un succes al danezului în minimum de seturi, într-o cotă de 1.55 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Loffhagen – Rune

Ambele marchează - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Loffhagen

  • După cum era de așteptat, pornește ca outsider clar în această confruntare, chiar dacă va avea într-o mare măsură parte de sprijinul publicului, însă acesta piept cu un adversar mult mai bun.
  • În comparație cu adversarul său, britanicul are în spate un palmares extrem de sărac, având în vedere faptul nu a jucat la prea multe turnee importante în carieră, motiv pentru care și ocupă locul 371 în clasamentul ATP.
  • Înainte de a-și începe aventura la Wimbledon, George Loffhagen a jucat la Eastbourne, unde nu a strălucit, fiind eliminat încă din primul tur, pierzând cu 2-1 în fața francezului Luca van Assche, deși a reușit își adjudece primul set.

Rune

  • Vorbim de unul dintre cei mai talentați jucători ai momentului în circuitul ATP, acesta având resursele necesare pentru a pune probleme oricărui adversar, indiferent de numele acestuia, ceea ce a demonstrat în mai multe rânduri în carieră.
  • Danezul în vârstă de 20 de ani, aflat în prezent pe locul al șaselea în clasamentul mondial, a obținut patru titluri în carieră, cel mai important venind anul trecut, la Mastersul de la Paris, învingându-l pe Djokovic în finală. A mai jucat anul acesta alte două finale de Masters 1000, pierzându-le însă pe ambele, fiind învins de Rublev la Monte Carlo, dar și de Medvedev la Roma.
  • Înainte de Wimbledon, Rune a jucat la turneul de la Londra, unde a făcut semifinale, trecând pe rând de Cressy, Peniston și Musetti, pierzând în cele din urma cu De Minaur. A mai jucat apoi un meci demonstrativ cu Andy Murray, în care s-a impus în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rune

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul