Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Liudmila Samsonova vs Danielle Collins ponturi și pronosticuri 31.07.2023

De la ora 19:00, în turul I de la WTA Washington se vor duela Liudmila Samsonova și Danielle Rose Collins. Învingătoarea meciului va juca cu Sorana Cîrstea sau Petra Martic.
Liudmila Samsonova vs Danielle Collins
July 31,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Liudmila Samsonova vs Danielle Collins

Poate că se joacă în America de Nord și Danielle este familiarizată cu suprafața, dar și Liudmila știe să pună probleme pe hard și atunci recomandarea mea este peste 19,5 game-uri, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Liudmila Samsonova – Danielle Collins

Peste 2,5 goluri - Cota 1.95⭐
Pariază acum

Liudmila Samsonova

  • Liudmila a avut o lună iulie de concediu pentru că are un singur meci jucat și acela a fost primul tur de la Wimbledon. A ieșit după ce a pierdut în fața Anei Bogdan.
  • Nu a impresionat nici pe hard, în prima parte a anului când a participat și la Indian Wells, cât și la Miami Open.
  • Rezultatele sale nu au fost extraordinare, a bifat o victorie în ultimele trei asemenea meciuri. A câștigat în minimum de seturi cu elvețianca Golubic.

Danielle Collins

  • De-a lungul timpului a reușit să impresioneze, dar a făcut-o pe suprafață dură, acolo unde va juca din nou și luni seară.
  • Danielle Rose Collins a jucat la Wimbledon în cel mai recent meci al său, în urmă cu trei săptămâni și a pierdut în turul al doilea.
  • Pe de altă parte, în ultimele patru luni a jucat doar patru meciuri, preferând să sară peste zgură și iarbă din diferite motive. Nici pe hard nu a lăsat o impresie frumoasă în 2023, învinsă în trei din ultimele sale patru dueluri și toate disputate în Statele Unite ale Americii

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis!

Plasează pariul