Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Liudmila Samsonova vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 11.08.2023

De la ora 19:00, ora României, rusoaica Liudmila Samsonova și bielorusa Aryna Sabalenka se vor înfrunta în cadrul optimilor de finală WTA Montreal 2023. Meciul este transmis de Digi Sport 4.
Liudmila Samsonova vs Aryna Sabalenka
August 11,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Liudmila Samsonova vs Aryna Sabalenka

Scorul general al confruntărilor directe este 1-1, dar după cum s-au desfășurat ostilitățile se anunță un meci frumos, unde oricare dintre ele poate câștiga. Oricare ar fi învingătoarea cred ca va avea de tras și la final să asistăm la peste 19,5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Liudmila Samsonova – Aryna Sabalenka

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

Liudmila Samsonova

  • Liudmila s-a oprit în semifinalele turneului de la Washington, dar la Montreal sunt mai multe jucătoare bune prezente, iar primul test cu adevărat greu se dispută vineri.
  • Are deja două meciuri în picioare pe care le-a tratat cât se poate de serios, deși în turul inaugural lucrurile nu au stat deloc cum se aștepta.
  • După eliminarea în trei seturi a Siniakovei, Liudmila Samsonova a trecut în două seturi de chinezoaica Qinwen Zheng pe care a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2.

Aryna Sabalenka

  • Locul 2 în lume a început activitatea pe tărâm nord-american în această parte a calendarului abia acum și a făcut-o cu dreptul.
  • În primul și singurul său duel pe care l-a disputat în cadrul turneului canadian a ieșit victorioasă în urma confruntării cu Petra Martic.
  • Deși a avut 13 ași, Aryna a greșit foarte mult și cu serviciul, iar drept urmare 8 duble greșeli a comis. Cert este că a pierdut o singură dată pe serviciul ei, iar la final rezultatul a fost 6-3, 7-6 (5).

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale zilei!

Plasează pariul