Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Linda Noskova vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 08.01.2023

Duminică, nu înaintea orei 07:30, Linda Noskova și Aryna Sabalenka se întâlnesc în finala turneului WTA de la Adelaide.
Linda Noskova vs Aryna Sabalenka
January 08,2023
07:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Linda Noskova vs Aryna Sabalenka

Avem o favorită certă în ultimul act al Adelaide , iar lucrul acesta mă convinge să optez pentru jucătoarea mai bună. Victorie Aryna Sabalenka este recomandarea mea, cotă 1.44 la Superbet.

Ponturi Linda Noskova – Aryna Sabalenka

Victorie Aryna Sabalenka - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Linda Noskova

  • Aflată pe locul 102 până luni, atunci când se modifică clasamentul, jucătoarea din Republica Cehă va pleca cu a doua șansă conform cifrelor deja listate pentru finala WTA Adelaide 2023.
  • Deși are doar 18 ani, aceasta este acum în finală după ce a trecut de calificări în primă instanță. Totuși, în semifinale a trecut de Ons Jabeur, 6-3, 1-6, 6-3.
  • De altfel, trei din ultimele patru jocuri s-au încheiat în set decisiv. Singura pe care a învins-o în minimum de seturi este americanca Liu.

Aryna Sabalenka

  • Favorită măcar la ultimul act, Aryna Sabalenka a profitat și e o jumătate de tablou mult mai accesibile, unde a reușit să confirme statutul pe care îl are.
  • Interesant și faptul că nu a pierdut până acum, ci de fiecare dată a trecut de sportivele întâlnite, în minimum de seturi.
  • Meciul cu Irina Camelia Begu din semifinale a fost la discreția locului 5 WTA. După o oră și nouăsprezece minute scorul a fost 6-3, 6-2.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul feminin!

Plasează pariul