Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lin Zhu vs Maria Sakkari ponturi și pronosticuri 20.01.2023

Vineri, nu înaintea orei 02:00, Lin Zhu (China) și Maria Sakkari (Grecia) se vor duela în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului de Grand Șlam Australian Open.
Lin Zhu vs Maria Sakkari
January 20,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lin Zhu vs Maria Sakkari

Deși chinezoaica nu a pierdut set, Maria Sakkari este la un cu totul alt nivel, ceea ce aștept să se vadă din nou și grecoaica să se califice fără drept de apel în turul următor. Recomandarea mea este victorie Maria Sakkari cu scorul de 2-0, cotă 1.48 la Superbet.

Ponturi Lin Zhu – Maria Sakkari

victorie Freiburg- Cota 1.53⭐
Pariază acum

Lin Zhu

  • Accesul ei în primul tur la Australian Open este chiar o performanță având în vedere că se află pe locul 87 în clasamentul general.
  • Chinezoaica Lin Zhu a reușit să se califice în acest punct fără să piardă set în fața unor jucătoare modeste. Primul său duel disputat în această ediție a reușit să îl câștige în fața canadiencei Marino. După o oră și șapte minute s-a impus cu 6-2, 6-4.
  • În cel de-al doilea tur a evoluat în compania elvețiencei Teichmann, pentru care a avut nevoie să stea în teren puțin peste o oră și jumătate. 6-2, 6-2 a fost atunci scorul în fața locului 33 WTA.

Maria Sakkari

  • De foarte mult timp în cadrul top 10 WTA, grecoaica Maria Sakkari a reușit să se impună lejer până în acest punct. E drept, a început turneul în forță și a eliminat-o pe Yuan, o altă jucătoare din China. Scorul acelei partide a fost 6-1, 6-4.
  • A venit momentul să piardă și primul său set, dar a făcut-o în condiții speciale și în fața locului 106 mondial, rusoaica Diana Shnaider.
  • S-a jucat cu acoperișul tras, ceea ce a influențat cumva faptul că Sakkari a câștigat în decisiv. 3-6, 7-5, 6-3 a fost atunci scorul, după două ore și jumătate.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Australian Open!

Plasează pariul