Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leylah Fernandez vs Caroline Garcia ponturi și pronosticuri 13.03.2023

De la ora 20:00, ora României, canadianca Leylah Fernandez și Caroline Garcia vor fi rivale în turul III din cadrul turneului Masters 1000 de la Indian Wells. Cine se califică va evolua în fața câștigătoarei meciului Bernarda Pera – Caroline Garcia.
Leylah Fernandez vs Caroline Garcia
March 13,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leylah Fernandez vs Caroline Garcia

Deja au luat pulsul acestui turneu și știu foarte bine cum să pună problema, doar că Garcia este totuși o jucătoare de top 10. Victorie Caroline Garcia este recomandarea mea, cota fiind 1.60 la Superbet.

Ponturi Leylah Fernandez – Caroline Garcia

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Leylah Fernandez

  • Pe locul 49 în lume, sportiva din Canada va împlini anul acesta 21 de ani, însă cu totul acesta a reușit să intre direct în turul al doilea.
  • În singurul meci jucat până acum a trecut în doar două seturi de americanca Emma Navarro, cea pe care a reușit să o învingă cu scorul de 6-2, 6-4.
  • Este al doilea meci pe care urmează să-l aibă împotriva Carolinei Garcia și speră să readucă egalitate. A pierdut în două seturi în luna ianuarie, la Australian Open.

Caroline Garcia

  • Moralul jucătoarei din Franța este cât se poate de ridicat, mai ales că înaintea Indian Wells a jucat finala turneului de la Monterrey (Mexic).
  • A fost o finală pierdută, dar s-a redresat și drept urmare a mai pus încă o victorie în dreptul ei în turul al doilea de la Indian Wells.
  • Maghiara Dalma Galfi i-a fost adversar în turul anterior și nu a fost deloc unul ușor. De set decisiv a avut nevoie Garcia pentru calificare, iar după două ore și zece minute a câștigat cu 6-1, 6-7 (4), 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul