Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lesia Tsurenko vs SImona Halep ponturi si pronosticuri 13.06.2022

Luni, nu inainte de ora 16:00, Simona Halep si Lesia Tsurenko se intalnesc in cadrul WTA Birmingham, turul I, intr-un duel care se va disputa in direct pe Digi Sport 2. Cine invinge va juca cu Dart sau Osorio.
Lesia Tsurenko vs Simona Halep
June 13,2022
16:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Lesia Tsurenko vs Simona Halep

Poate ca Lesia a jucat deja pe iarba si nu a pierdut set, dar sa nu uitam ca a facut asta dupa ce s-a duelat cu sportive modeste. Simona este de un alt nivel si astept sa ne confirme asta, iar recomandarea mea este victorie Simona Halep cu 2-0, cota 1.45 la Superbet.

Ponturi Lesia Tsurenko – Simona Halep

victorie Simona Halep +3.5 game-uri - Cota 1.54⭐
Pariază acum

Lesia Tsurenko

  • Sportiva din Ucraina a evoluat excelent in cele doua meciuri pe care deja le-a disputat pe iarba de la Birmingham. Avand in vedere ca este 116 mondial, a jucat calificari.
  • Totodata, Lesia Tsurenko nu doar ca s-a impus, dar a si reusit sa faca asta fara sa piarda vreun set impotriva lui Appleton si Contreras-Gomez.
  • De asemenea, Lesia Tsurenko a reusit ca in finala calificarilor sa treaca cu 6-4, 6-2 de locul 162 in lume, Contreras Gomez, intr-un duel care a durat sub o ora si jumatate.

Simona Halep

  • Evolutia Simonei Halep pe iarba este una buna si confirmarea a venit atunci cand a castigat Wimbledon.
  • Si acum pleaca favorita, insa va fi primul sau meci pe care oficial il joaca pe aceasta suprafata in sezonul 2022.
  •  Din 2019 nu a mai jucat o partida oficiala pe iarba, iar cand a facut asta a reusit sa castige titlul la Wimbledon, in ceea ce a fost al doilea Grand Slam din cariera.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul