Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lesia Tsurenko vs Haddad Maia ponturi pariuri și pronosticuri 13.06.2023

Duelul dintre Lesia Tsurenko și Beatriz Haddad Maia este unul dintre cele mai interesante din cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului de la Nottingham, acesta fiind programat să se joace marți, în data de 13 iunie, nu înainte de ora 13:00.
Lesia Tsurenko vs Haddad Maia
June 13,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lesia Tsurenko vs Haddad Maia

Cele două s-au mai întâlnit de două ori până acum, însă niciodată nu au reușit ducă un meci până la capăt, Tsurenko fiind nevoită se retragă de fiecare dată. Considerăm Haddad Maia este jucătoarea mai bună, așa ne așteptăm ca aceasta facă o figură frumoasă, mai ales vine după un parcurs admirabil la Roland Garros, având astfel un moral bun. Așadar, mergem pe mâna jucătoarei din Brazilia, la o cotă de 1.60 oferită de Betano.

Ponturi Lesia Tsurenko – Haddad Maia

Ambele marchează - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Lesia Tsurenko

  • Nu este o jucătoare rea, având un palmares ceva mai bogat decât al adversarei sale, însă în acest moment este sub nivelul acesteia, din punct de vedere al formei sportive, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsideră în această confruntare.
  • Jucătoarea din Ucraina are în palmares patru titluri WTA, ultimul venind însă în urmă cu mai bine de cinci ani, în Mexic. În turneele de Grand Slam are realizări decente, cea mai bună performanță a sa venind la US Open, în 2018, când atingea faza sferturilor de finală.
  • Înainte de turneul de la Nottingham, Lesia Tsurenko a jucat la Roland Garros, unde nu s-a descurcat rău, trecând de Krejcikova, Davis și Andreescu, pierzând cu Swiatek în optimi, după ce s-a retras în primul set, când era condusă cu 5-1.

Haddad Maia

  • Este o jucătoare mai tânără, ce trece printr-o formă mult mai bună, astfel , după cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca favorită în această confruntare, chiar dacă înfruntă o adversară ceva mai titrată.
  • Jucătoarea din Brazilia, aflată în premieră în top 10 mondial, are în palmares doar două titluri, ambele pe iarbă, triumfând în 2022 la Nottingham și Birmingham, așa are toate motivele creadă va face din nou o figură frumoasă la acest turneu.
  • Beatriz Haddad Maia, la fel ca adversara sa, a jucat la Roland Garros, unde s-a descurcat de minune. Aceasta a pierdut de asemenea cu Iga Swiatek, câștigătoarea turneului, însă a reușit atingă penultimul act, performanță care i-a asigurat urcarea pe locul 10 în clasamentul WTA.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Haddad Maia

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul