Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lesia Tsurenko vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 12.03.2023

Nu înaintea orei 21:00, Lesia Tsurenko și Aryna Sabalenka se vor duela în cadrul șaisprezecimilor turneului de la Indian Wells.
Lesia Tsurenko vs Aryna Sabalenka
March 12,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lesia Tsurenko vs Aryna Sabalenka

Locul 2 în lume s-a simțit foarte bine în turul inaugural, ceea ce mă face să mă gândesc că poate obține un nou succes la pas în disputa cu Tsurenko. Scor corect 0-2 este recomandarea mea, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi Lesia Tsurenko – Aryna Sabalenka

Scor corect 0-2 - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Lesia Tsurenko

  • Pe locul 95 în lume, Lesia Tsurenko a ajuns la aproape 34 de ani și este nevoită să joace calificări pentru a intra pe tabloul principal al turneului.
  • Munca multă din tururile din calificări au făcut-o să aibă o replică pe măsură și în primele două tururi de pe tabloul principal, acolo unde le-a depășit pe Zhu și Donna Vekic.
  • Contra sportivei din Croația a trecut cu scorul de 2-1 la seturi. De aproape două ore a avut nevoie Lesia pentru a se impune cu scorul de 2-6, 6-2, 6-2.

Aryna Sabalenko

  • Locul al doilea în lume a jucat foarte bine în turul inaugural și drept urmare nu a pierdut set în fața rusoaicei Rodina. Totodată a fost și unul dintre cele mai categorice scoruri.
  • Astfel, locul 427 în lume a pierdut cu scorul de 6-2, 6-0 , într-un duel în care nu a pierdut game. Într-o oră și șase minute a reușit să încheie jocul.
  • Cele două s-au mai duelat de-a lungul timpului. Este 1-1, dar cel mai recent meci direct a avut loc în 2019, când Aryna Sabalenka a câștigat în minimum de seturi.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Indian Wells!

Plasează pariul