Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leolia Jeanjean vs Irina Bara ponturi și pronosticuri 09.01.2023

Luni dimineață, nu înaintea orei 04:00, ora României, frațuzoaica Leolia Jeanjean și românca Irina Maria Bara se vor duela în primul tur al calificărilor pentru Australian Open.
Leolia Jeanjean vs Irina Bara
January 09,2023
04:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leolia Jeanjean vs Irina Bara

Irina nu este pe cea mai favorită suprafață și în condițiile acestea aștept să văd un nivel al jocului scăzut și unde franțuzoaica să se remarce. Victorie Leolia Jeanjean cu scorul de 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Leolia Jeanjean vs Irina Bara

ambele marchează - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Leolia Jeanjean

  • Aflată pe locul 110 mondial, Leolia Jeanjean este dornică să revină la nivelul bun pe care l-a arătat pe finalul sezonului trecut, atunci când a jucat finala la Challengerul de la Montevideo (Uruguay).
  • Leolia revine totodată și pe suprafață dură, acolo unde va juca în calificările pentru Australian Open, după ce în sezonul trecut nu a făcut lucrul acesta.
  • Jeanjean a reușit să intre pe tabloul principal și la US Open, competiție care se joacă relativ pe aceeași suprafață și lucrul acesta l-a făcut tot după ce a disputat calificări.

Irina Bara

  • Cea mai recentă partidă directă datează din luna noiembrie, atunci când Irina a pierdut în decisivul meciului cu Jeanjean.
  • Faptul că joacă acum pe suprafață dură nu este deloc în avantajul ei, dat fiind faptul că rezultatele confirmă lucrul acesta. A pierdut opt din ultimele zece meciuri jucate pe hard.
  • În sezonul trecut deși a pierdut finala calificărilor, a reușit să intre pe tabloul principal al Australian Open și a părăsit competiția după primul tur.

Pariază la Superbet pe meciurile din calificările Australian Open!

Plasează pariul