Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lauren Davis vs Sorana Cîrstea ponturi și pronosticuri 06.05.2023

Sâmbătă, nu înaintea orei 11:00, ora României, americanca Lauren Davis și Sorana Cîrstea se vor înfrunta în semifinalele turneului Challenger de la Reus. Învingătoarea va evolua cu cea care se impune în duelul Yastremska vs Mandlik.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lauren Davis vs Sorana Cîrstea

Zgura este suprafața care îi place mult Soranei și  faptul că nu a pierdut set în cele trei dueluri spune totul despre ea. Vă recomand din nou victorie Sorana Cîrstea scor 2-0, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Lauren Davis – Sorana Cîrstea

Ambele marchează - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Lauren Davis

  • Americanca în vârstă de 29 de ani a reușit să practice un joc neașteptat de bun fie și pentru acest nivel, iar calificarea ei în semifinale a venit după o victorie surprinzătoare în turul anterior.
  • Conform specialiștilor Camila Osorio era favorită în sferturile de finală, dar Davis a avut alt cuvânt de spus și a câștigat în minimum de seturi. 6-4, 6-3 a fost scorul unui duel pe care l-a controlat încă de la primul game.
  • Aflată pe locul 56 în lume, Lauren a pierdut un singur set în cele trei dueluri ale challengerului de la Reus și acela în fața Tomovei (73 WTA).

Sorana Cîrstea

  • Vă spuneam în meciul din sferturi că Sorana este ca peștele în apă pe zgură, cu atât mai mult când întâlnește jucători care preferă mai mult hard-ul.
  • Tot împotriva unei americance a jucat în sferturi. Caty McNally a fost serios depășită de miza partidei și la final a pierdut cu 2-6, 2-6 în fața unei Sorana motivată.
  • De altfel, calificarea Soranei în semifinale a venit după ce a câștigat în minimum de seturi toate cele trei dueluri pe care le-a disputat. Bolsova Zadoinov și Anna Schmiedlove sunt cele pe care le-a eliminat anterior.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul