Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lauren Davis vs Carolina Garcia ponturi si pronosticuri 07.06.2022

Nu inainte de ora 19:00, marti, in chiar primul tur al turneului WTA de la Nottingham (iarba), Carolina Garcia o intalneste pe americanca Lauren Davis.
Lauren Davis vs Carolina Garcia
June 07,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Lauren Davis vs Carolina Garcia

Nu este deloc un joc unde una dintre jucatoare sa plece cu prima sansa si ma astept sa vad cum lucrul acesta o sa-si puna amprenta, iar meciul sa aiba peste 20.5 game-uri, cota 1.72 la Superbet.

Ponturi Lauren Davis – Carolina Garcia

Victorie Cameron Norrie - Cota 1.58⭐
Pariază acum

Lauren Davis

  • In cel mai recent joc pe care americanca l-a disputat a fost invinsa in doar doua setuuri de Elena Rybakina, in turul al doilea al WTA Roma.
  • Ea nu a luat parte la French Open, ceea ce inseamna ca este primul sau meci dupa aproape o luna de pauza de la tenisul de prima mana.
  • Iarba nu este deloc suprafata unde se simte in elementul forte si in consecinta se explica de ce a pierdut patru din ultimele cinci partide sustinute pe aceasta suprafata.

Caroline Garcia

  • Categoric nu este un meci pe care sa-l astept cu mare interes, deoarece pe iarba a pierdut patru din ultimele cinci meciuri jucate pe aceasta suprafata.
  • Caroline Garcia vine acum dupa un turneu French Open timid, de unde a iesit dupa cel de-al doilea meci, invinsa de americanca Madison Keys.
  • Totodata, in ultima luna a reusit sa joace in doar doua meciuri si acestea pe zgura pariziana, totul din cauza unei accidentari.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul