Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Laura Siegemund vs Sorana Cirstea ponturi si pronosticuri 30.08.2022

Marti, nu inaintea orei 18:00, Laura Siegemund si Sorana Cirstea se vor duela in primul tur al US Open 2022. Meciul este si la TV.
Laura Siegemund vs Sorana Cirstea
August 30,2022
18:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Laura Siegemund vs Sorana Cirstea

Poate ca nu sunt doua jucatoare care traverseaza cea mai buna forma a lor, insa Sorana are experienta si stie cum sa puna probela in fata unei jucatoare aflate in afara primelor 180 ale lumii. Scor corect 0-2, cota 1.92 la Superbet.

Ponturi Laura Siegemund – Sorana Cirstea

Sub 2.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Laura SIegemund

  • Jocul practicat de Laura Siegemund in perioada din ultima luna a fost unul modest, drept pentru care nu a ajuns in fazle superioare ale unor turnee precum Toronto si Cleveland.
  • Laura Sigemund vine acum dupa ce a evoluat la Cleveland, acolo unde a plecat invinsa in doar doua seturi in faza optimilor de finala.
  • Liudmila Samsonova a fost calaul jucatoarei din Germania. Dupa doua seturi si o ora si un sfert, Siegemund a cedat cu 2-6, 1-6.

Sorana Cirstea

  • In ultimele patru meciuri a reusit sa joace pe taram nord-american, acolo unde a reusit sa joace un tenis modest si drept urmare doua meciuri au fost pierdute si alte doua castigate.
  • Cel mai recent duel pe care l-a avut a fost cel impotriva Magdei Linette. A fost un duel care s-a incheiat in minimum de seturi.
  • De altfel, ultimele trei meciuri jucate de ea s-au incheiat in minimum de seturi si nu doar atat, ci au fost doua infrangeri intre aceste dueluri.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la US Open!

Plasează pariul